Amstel предизвиква хората да наливат повече време в истински ценните моменти | webcafe.bg
Webcafe

Amstel предизвиква хората да наливат повече време в истински ценните моменти

Ad блок
01.06.2015, 11:20 (обновена 02.06.2015, 11:32)
Amstel предизвиква хората да наливат повече време в истински ценните моменти

Amstel започна кампанията за събиране на ценните моменти в ежедневието на българите

Amstel отправя предизвикателство към хората у нас да наливат повече време в истински ценните и качествени за тях моменти. Това стана ясно след като марката обяви старта на своя проект за събиране на ценните моменти в ежедневието на българите.

Всеки може да вземе участие в инициативата „Time Well Spent", като сподели какви са неговите специални моменти на онлайн платформата www.timewellspent.bg.

Един от участниците ще спечели екскурзия до Амстердам за двама, а други 540 ще получат предметни награди, уточниха от бранда в България, който се произвежда и предлага от компания ЗАГОРКА.

В рамките на предизвикателството Amstel отправя 30 предизвикателства към участниците. Всеки може да избере кое от тях да приеме и направи, като за изпълнението им участниците имат на разположение две седмици.

Предизвикателствата варират от разходка в парка с близки и приятели, пътуване до някой от 100-те туристически обекта, или посещение на рок концерт. Инициативата ще продължи до 20 юли.

„Селектирахме предизвикателствата след проучване на тема какво за българите означава добре прекарано време. Резултатите показаха, че 70% от хората искат да наливат повече време в пътувания и активни уикенди с приятели и семейство, а шест от десет биха желали по-често да посещават публични и социални събития, като концерти, тетатрални постановки, кино и изложби", коментира Валентина Йенсен, бранд мениджър Amstel в „Загорка" АД.

Успоредно с предизвикателствата към потребителите Amstel събра и четири популярни личности, които заедно с марката ще търсят формулата на добре прекараното време.

Съвременният български автор Емил Спахийски, фотографът Делян Марков, певицата Ваня Щерева и журналистът Ивайло „Нойзи" Цветков се впускат в предизвикателството да налеят време в моментите, които си заслужават.

В рамките на проекта всеки от тях ще покаже и реализира своето виждане за добре прекарано време. А дали предизвикателството е изпълнено или не, ще може да се проследи на сайта www.timewellspent.bg.

Oще: amestel  амстел  бира  бира амстел  игра  конкурс на amstel  предизвикателство  пътувания  социални мрежи  сподели време  състезания 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.