Какво да подаря за Свети Валентин? | webcafe.bg
Webcafe

Какво да подаря за Свети Валентин?

webcafeAd блок
11.02.2017, 11:30 (обновена 12.02.2017, 14:41)
св валентин

Кой от нас не си е задавал този въпрос? Всички познаваме силното желание да подарим най-хубавия подарък на човека, когото обичаме. За да ти помогнем, ние от Топ Шоп, решихме да ти предложим Най-големите отстъпки в най-късия месец! Това са нашите топ 5 предложения за теб:

1. Одеяло "Дормео Сърца 2 в 1" - истински любовен уют в спалнята, пред телевизора или на канапето. Сгуши се с любимия човек, под нежното Одеяло Дормео Сърца 2 в 1. Вземи сега с 20% отстъпка!2. Нутрибулет TM XXL оферта + подарък - погрижи се за здравето на твоята половинка. Сега с Нутрибулет, получаваш и страхотна чанта за пренасяне на полезните Нутрибомби. Вземи сега със страхотен подарък!

3. Дормео "Нежна фантазия" - има ли нещо по-хубаво от мързелива неделна утрин, в прегръдките на любимия човек и меката топлота на висококачествена завивка и възглавница? Вземи сега с 60 лева отстъпка!

4. Уокмакс Адаптив - пролетта чука на вратата! Ако обичате дългите разходки, с Уокмакс Адаптив ще можеш да се погрижиш, за невероятното удобство на партньора ти. Всички модели с 50лв. отстъпка!5. Делимано Мултикукър 50 в 1 - да може да не ти се струва подходящо да подариш, уред за готвене точно за Свети Валентин... Но, няма ли да е по-хубаво един уред да приготвя вечерята и да ти спести много време, което можеш да прекараш с любимия. А все пак, какъв по-добър подарък от споделеното време :) Вземи сега с 52 лева отстъпка!Вижте и другите страхотни предложения от Топ Шоп тук!


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.