Когато дюнерът избухне | webcafe.bg
Webcafe

Когато дюнерът избухне

Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО
19.07.2012, 11:58 (обновена 22.07.2012, 00:08)
Мюсюлмански братя

Абсолютният провал на властта по темата национална сигурност

В деня, в който в София пристигна вероятно най-катастрофалният и най-унизителният за властта евродоклад, който изобщо някога е получаван от държава-членка на ЕС, в България се случи далеч по-страшно събитие. Връзката оставям на любителите на световния заговор. Събитие, което ще промени завинаги измамната илюзия, че сме „остров на стабилност", че сме защитени от фронта на новата асиметрична война - слепия ислямски терор.

Близо тридесет години след атентата на гара Буново, дело на протурски терористи, днес отново в България избухна взрив. На 9 март 1985 г. турски агенти взривиха вагон, пълен с майки с деца, от бързия влак.

Аналогията с турския терор е повече от очевидна - и тогава и днес нападението е подло и „сляпо", жертвите не са военни или полицейски власти, а цивилни туристи. И турските терористи взривиха вагон с майки и деца, и днес ислямистите взривиха автобус, в който се возиха възрастни туристи, деца и бременни жени.

България вече никога няма да е същата. След 20 и повече години безсилие, безотговорност, дебелашки тъпотии, подценяване, дюнеровата защита, но най-вече разграждане на всички системи за сигурност и отбрана, очакваното се случи - ислямистите вече водят война на наша територия. Взривяват бомби и убиват хора в България, не по телевизора.

България отдавна няма разузнавателната си мрежа в Турция, Северна Африка и Близкия изток. Тази мрежа, градена с години, е позволила на държавата да се информира и предпази години наред от терористичната заплаха. Тази мрежа беше унищожена с лека ръка след 89-а от плеядата либерали и псевдодемократи, за съжаление управлявали страната ни.

Днес България не знае какво се случва в Йемен, Тунис, Египет, Алжир, Ирак, Сирия и прочее, защото разузнаването ни там вече не съществува. Сега там вилнее проислямисткият хаос, наложен от САЩ,  в интерес на САЩ. Проислямистки хаос, гнездо на терора. Терорът, който кацна в Бургас. Попитайте сега външния ни министър как е демокрацията в Тунис?

Безпощадно ясно стана едно - държава не се пази с дюнери на всеки ъгъл, с ритане на мачле с "чалмите". Държава се пази с разузнаване, контраразузнаване, служби за сигурност. От години повтаряме, че България е разграден двор за емисарите на ислямския терор.

Че из Родопите безпрепятствено се шляят всякакви тъмни субекти, предимно с произход от Йордания, Йемен, Северна Африка и Близкия изток. Че съмнителни типове с дълги бради и налудничав блясък в очите финансират строежа на нови джамии из цялата държава.

Че в циганската махала в Пазарджик посред бял ден се проповядва радикален ислям и противодържавни теории за това, че България трябва да е халифат. Че из Студентски град в София и по малките улички около джамията могат да се видят всякакви типове от арабски произход.

Държавата отговори на тези предупреждения с дюнерджийската отбранителна стратегия, която днес беше взривена. И уби мирни туристи.

Да видим сега къде са лицемерите - правозащитници, от всякаквите комитети на Сорос, които вдигат шум до небето за всеки екстрадиран потенциален терорист и правят наркомански стачки пред оградата в Бусманци. Да чуем пак "приоритетите" на външния министър, който обиколи всички нови "демокрации" от Тунис до Египет, през Либия. Където ислямистите свалиха диктаторите и дойдоха на власт. Което и сега се случва в Сирия - за тези които не са разбрали.

Основата, корените на ислямския терор, са в течението на "уахабитите" и техните производни. Политическите им организации започват от "Мюсюлмански братя", следват "Джамаа исламия", "Хамас" и "Хизбула" - все проявления на новите управляващи в Северна Африка и Близкия изток.

Ако някой още не е разбрал "Арабската пролет", финансирана и организирана от ЦРУ, реабилитира и вкара във властта "Мюсюлмански братя" и в Тунис, и в Либия, и в Египет.  Днес на подстъпите към Дамаск, отново са ислямистите, организирани и поддържани от същите организации. Организации, които външният ни министър подкрепя под път и над път. Организации, чиито бойци вероятно стоят зад взрива в Бургас.

Това са фактите. Както е факт, че дюнерите не пазят от бомби.

България всекидневно се залива от приливна вълна имигранти от арабския свят. Всякаква тиня засяда из тесните улички около „Екзарх Йосиф”, „Братя Миладинови”, „Кирил и Методий” и бавно, но сигурно, превръщат държавата ни в копие на Бейрут и Кербала.

Държавната власт е безсилна. Друг факт. Българското контраразузнаване проспа бомбения атентат в Бургас. Въпреки предупрежденията и публикациите от преди месеци и в еврейски, и в руски медии. Това е провал в защитата на сигурността, провал, съизмерим с провала на властта във вътрешния ред и правосъдието, констатиран в евродоклада. В деня на взрива, антимафиоти от звено „Терор” в ГДБОП бяха арестувани, защото изнудвали семейство строители. Да си правят компания в ареста с депутат-изнудвач от управляващата партия, любител на чалга-проститутки.

Сега всеки ще се поупражнява по темата, ще гледаме сериозни и състрадателни мутри по телевизора, пенсионирани експерти по нещо ще ни обясняват колко е трудно да се заловят извършителите. И ще дойде август. Ще чуем как такива неща ставали по целия свят, ама не можели да се предвидят, ама трябвало да продължим да живеем. С тъпа усмивка и овча вяра във властта. Ще чуем как злодеят Иран е виновен, кой друг. Как трябва да бъде наказан.

Спомнете си следната поредност от събития. САЩ уволняват меко казано нелепия трубадур на гей-парадите и защитник на циганските катуни Уорлик и на негово място изпращат много по-високопоставен дипломат, специалист по Иран. В София каца Клинтън, държавен секретар на САЩ. България прави сериозни антируски заявки, подкрепя похода на финансираните от САЩ ислямисти към Дамаск. В София каца генерал Петреъс, началник на ЦРУ. В Бургас избухва взрив. Още не се е разнесъл димът и не се знае броят на убитите и виновникът вече е обявен.

Иран.

Вече може да започне наказателна операция.

За такъв провал вече трябваше да има уволнени отговорни длъжностни лица. От началниците на службите чак до ресорния им министър. Само че няма, няма и да има.

България е нападната. Трябва да се защитава. Дано и последният подмазвач, дебилно подкрепящ властта и световната демокрация, е разбрал, че България е мишена на ислямисти. Че мюфтийството трябва да е под контрола на българската държава, не на турския Дианет. Че искането за още джамии в София е провокация.

Че държавата трябва да се пази.

С оръжие и разузнаване, не с дюнери. Трябва да се защитава от дюнерите. От ислямистите. От терористите.

Бел.р. Webcafe.bg не се ангажира с мнението на автора, а търси различни гледни точки по темата, които ще публикува.

Коментарите под статията са спрени заради лош език, обиди и т.н.

Oще: бургас  взрив  дюнери  египет  либия  мюсюлмански братя  разузнаване  сигурност  терор  тероризъм  тунис 


Още от Общество

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.