Като наркотик | webcafe.bg
Webcafe

Като наркотик

Паяка 14.02.2012, 10:25 (обновена 14.02.2012, 10:41)
Нещастник

Асансьорът между фантазията и сърцето е суперскоростен

По случай деня на любовта избраният коментар е на любовна вълна. Той е на наш читател от форума във връзка със статията "Между ушите".

Ал Пачино ни каза, че между краката, независимо дали са гръцки колони или щеки, е портата към рая. Но между ушите са райските градини. И асансьорът между фантазията и сърцето е суперскоростен. А най-хубавото е, че там никой не може да наднича. И действа като наркотик!

Oще: любов  рай 


Още от Оня, дето не Го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Webcafe търси асистент-реклама

Wecafe

Екипът на WEBCAFE.bg се разширява.

Търсим асистент-реклама. Задълженията включват грижа за успешното протичане и отчитане на кампаниите, комуникация по текущите проекти с рекламни агенции и рекламодатели.

Ако имате интерес към позицията, изпратете CV на мейл: dani@webcafe.bg

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.