заМРЕЖАване | webcafe.bg
Webcafe

заМРЕЖАване

Иво Цолов 16.02.2012, 14:45 (обновена 16.02.2012, 15:03)
Нещастник

Всичко трябва да си има граници, защото с всяко нещо, с което се прекалява, рано или късно се оказва вредно

Дали е случайно че създателите на филма The Matrix са също така и създателите на филма V for Vendeta? До някъде е така с мрежата, защото именно мрежата е една от причините на социалното разпадане, което се наблюдава сред младите.

Затова всичко трябва да си има граници, защото с всяко нещо, с което се прекалява, рано или късно се оказва вредно. Важно е с каква цел се използва мрежата. Определено върши добра работа, когато искаш да се информираш за нещата, които няма да ти ги кажат по телевизията, както и при организирането на протести :)

Oще: интернет  млади  мрежата 


Още от Оня, дето не Го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Webcafe търси асистент-реклама

Wecafe

Екипът на WEBCAFE.bg се разширява.

Търсим асистент-реклама. Задълженията включват грижа за успешното протичане и отчитане на кампаниите, комуникация по текущите проекти с рекламни агенции и рекламодатели.

Ако имате интерес към позицията, изпратете CV на мейл: dani@webcafe.bg

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.