AdCafe

Уникален радио формат започва за първи път в България

Webcafe
08.09.2017, 11:49 (обновена 08.09.2017, 16:14)
радио, радиоприемник, приемник, радиоточка

Снимка: © Getty Images

"Новините сега" е името на първото talk радио в страната

През октомври „Оберон Радио Макс"( Радио FM+, Radio Fresh!, Z-Rock, Melody) ще прибави към своето портфолио и още едно радио, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА, което ще се излъчва на честотата на Star FM в гр. София.

Уникално по своя формат и идея, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА, е първото Тalk радио в България. С новини, интервюта, анализи, информация, представени от емблематичните Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова,  105.6 НОВИНИТЕ СЕГА спазва правилата на Talk формата - само говор, без музика.

С  иновативния нов формат и конструктивни програмни промени „Оберон Радио Макс" е най-бързо развиващата се радио група в България и дава силна заявка за лидерска позиция на пазара.

Radio Fresh! значително разшири покритието си в цялата страна и остава любимото музикално радио на младите и модерни хора. Затвърждава и лидерската си позиция в интернет, с най-харесваната ФБ страница на радио в България (над 320 хил фена).

Radio Fresh! -Винаги хитовете днес. Целева аудитория 15-36

Радио FM+ стартира новия  сезон с обновен музикален формат, следвайки слогана на медията: Винаги най-добрата музика! Радио FM+ е радиото, което се свързва с хубава музика и страхотни водещи. Калина Стефанова и Мартен Роберто доказват това всеки ден в ефира. Предстои  в сутрешния блок и завръщането на един емблематичен водещ, свързан с историята на FM+.

В края на лятото Радио FM+ стартира своята традиционна кампания "Убий скоростта, спаси дете"! Инициативата насочва вниманието на обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца.

За да напомня това, Радио FM+ ще залепи 600  стикера с визията и логото на кампанията на превозните средства  от градския транспорт в седем града на страната. Във Варна и Бургас, в близост до училища, ще бъдат монтирани и 40 броя  информационни табели.Предстоят и три акции за боядисване на пешеходни пътеки, в София, Бургас и Варна.

На  12 септември  от 11.30 ч., в присъствието на г-жа Йорданка Фандъкова, водещите на радио ФМ+ ще боядисат четири пешеходни пътеки в центъра на София, на кръстовището на  ул."Дякон Игнатии" и  ул."Ген.Гурко".

За четвърта поредна година Радио FM+  реализира „ Будител на годината", инициатива фокусираща вниманието върху личности, направили нещо стойностно и значимо през годината, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.

През 2017 г. първото частно радио в България празнува 25 години в ефира на България.

Партито на 17 октомври ще събере клиенти и приятели в столичния Sofia Live Club. Специален музикален гост е Любо Киров.

Radio FM+ Винаги най-добрата музика. Целева аудитория 20-49

Винаги в епицентъра на най-горещите рок събития, Z-Rock остава радио без аналог в българския ефир.  След присъединяването си в групата на Оберон Радио Макс, Z-Rock се премести нов адрес: www.zrockradio.bg. Нова е и FB страницата  @ZrockBulgaria.  В ефира и он лайн може да слушате любимите си водещи, Буги Барабата, Елена Розберг и Краси Москов. На 13-ти октомври, рок радиото на България празнува 11 години в ефира на България. На 26- ти септември Z-Rock ще отбележи събитието с голям концерт на Sully Erna в зала Арена Армеец.

Z-rock. Рок радиото на България. Целева аудитория 15-49.

Всяка песен има история с теб в любимата на много слушатели радиостанция.

Радио Melody (93.4 MHz София) ще достигне до още повече нови слушатели, превръщайки се в национална радиомрежа. Melody може да се слуша и он лайн на www.radiomelody.bg.

Radio Melody- Всяка песен има история с теб. Целева аудитория 25-54

Най-бързо развиващата се радио група в България, „Оберон Радио Макс"   дава силна заявка за лидерска позиция на пазара, развивайки по конструктивен и иновативен начин своите радиостанции.


Още от Медии