Съвместни проекти | webcafe.bg
Autocafe

Съвместни проекти

Autocafe.bg по материали на ВВС
08.02.2014, 16:51 (обновена 04.01.2015, 16:38)

1 от 8 снимки Назад Напред

съвместни проекти

Subaru BRZ
Този автомобил е разработен съвместно от Subaru и Toyota, като двата модела – BRZ и GT86 са почти идентични. Двете японски марки започнаха да се сближават, след като Subaru се отказа от партньорството си General Motors, а Toyota купи дял от компанията-майка на Subaru – Fuji Heavy Industries. Възторженият прием на двата модела на пазарите в цял свят обещава добро бъдеще за GT86 и BRZ.

В близко бъдеще Mazda и Alfa Romeo ще представят съвместен проект за двуместен автомобил (отново!), въпреки че истината е, че по-скоро колата ще е дело на японците и ще се произвежда там. Но ще се продава и от двете компании. Това сътрудничество обещава да е интересно, но далеч не е първото.

Историята на автомобилната индустрия познава доста любопитни партньорства, както и колите, родили се от тази съвместна дейност. Един бърз поглед...

Oще: автомобили  съвместни проекти 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.