Първият тийзър и скици на новия Santa Fe от Hyundai са тук | webcafe.bg
Autocafe

Първият тийзър и скици на новия Santa Fe от Hyundai са тук

Jaguar F-TYPE SVRAutocafe
26.01.2018, 15:06 (обновена 30.01.2018, 18:45)
санта фе, santa fe, huyndai

Световната премиера ще бъде през февруари

Huyndai Motor пуснаха първия кадър - тийзър, който намеква за това как ще изглежда четвъртото поколение на техния SUV от серията Santa Fe. Първото, което прави впечатление на черно-бялото изображение, са изчистените прави линии и повдигнатата задна част.

Всичко надолу от линията на вратите в тийзъра е напълно затъмнено, което ни накара да гадаем как ще изглеждат решетките, джантите и цялата долна част.

От корейския концерн допълниха впечатленията с две скици на автомобила, показващо отличителен дизайн, който внушава усещане за лукс. Профилът на SUV-то е атлетичен, но в същото време внушителен.

Предната част е с нова каскадна предна решетка, допълнена от осветителна система, разделена на дневни диодни светлини и основни фарове. Страничната и задната част на автомобила са семпли и елегантни. На размери новият Santa Fe е малко по-голям от предшественика си, като цяло има по-агресивен вид от него.

Новото поколение на SUV-то идва с още по-добра проходимост и уникални за класа си функции за активна безопасност.

Те са обединени в технология, наречена Smart Sense, която включва в себе си някои нови за индустрията, но полезни екстри. Такава, например, е системата за предупреждение на пътниците, които се намират на задните седалки. Най-просто казано, тази технология сигнализира на шофьора, ако някой от пътниците се опита да напусне колата в движение.

Преди да се засмеете иронично, имайте предвид, че според изследване на австралийската застрахователна компания RACV тази система може да спаси над 1400 бебета и малки деца годишно.

Асистентът за напречен трафик, с който третото поколение на SUV-то разполага, е допълнен от автоматична спирачна функция. При движение назад в тесни пространства с намалена видимост тя предупреждава водача и прилага автоматично спирачно усилие.

Серията на Santa Fe лесно печели своите почитатели - просторен и удобен SUV, който се държи стабилно на пътя и идва на разумна за класа си цена.

Това е една от не толкова големия брой високопроходими коли, предлагащи се във вариант със седем седалки.

Автомобилът е със задвижване 4x4, което ви дава сигурност дори и при мокри и хлъзгави пътни настилки. Малко конкуренти на Hyundai могат да предложат такава комбинация от комфорт, пространство в купето и сигурен контрол над управлението.

Световната премиера на най-новия Santa Fe ще бъде през февруари месец, а през март ще бъде дебютът му на мото-изложението в Женева.

Моделът Santa Fe е първият SUV, разработен от Huyndai. Той дебютира през 2001-а година и веднага успя да спечели доверието на потребителите в сегмента на високопроходимите автомобили. Само за 2017-а година са продадени над 133 хил. броя, което го прави един от най-популярните имена на концерна.

Oще: huyndai  santa fe  suv  премиера  санта фе  тийзър  хюндай 


Още от Новини