Какво е общото между IONIQ и един гурме камион | webcafe.bg
Autocafe

Какво е общото между IONIQ и един гурме камион

Анелия Георгиева
08.11.2017, 19:15 (обновена 09.11.2017, 18:00)

Виждали сте ме да се движа елегантно и безшумно по софийските булеварди. Може би погледът ви е попадал на мен и по билбордове, възможно е вече да сте чели и за първото от поредицата мои софийски приключения.

Аз съм Hyundai IONIQ Plug-in - хибриден автомобил, който съчетава най-доброто от два свята. В един от онези дни, когато хората искат да се поглезят, излязох да потърся места, където ще се чувствам „в свои води" - локации с двойствена природа.

Купих сутрешното си кафе от Columbus Coffee и докато грациозно обикалях из града, наслаждавайки се на мощността на електрическата си батерия, стана време за обяд. Трябваше ми нещо вкусно, нещо качествено, нещо гурме. Но най-вече - място, където можете да ме спрете и да съм пред очите ви, докато се храните, при това без да се налага да плащате за паркинг.

Завъртях стилните си алуминиеви джанти по ул. Ангел Кънчев и докато още се оглеждах, видях опашка от хора да чака пред изоставен уличен камион. Казах си - точно това търся.

Street Chefs е класически хибрид, който надминава очакванията на посетителите си. Не очакваш от камион, в който ти готвят на улицата, да излезе нещо по-добро от дюнер, а накрая получаваш изпипан до най-малкия детайл бургер - вкусна питка, добре сготвено качествено месо, балансиран вкус от сосове, сирене и зеленчуци.

Е, признавам си нескромно, когато ме спряха пред Street Chefs, за момент всички на опашката забравиха за глада си, запленени от визията ми. И как иначе - аз не съм римейк на нещо познато, а кола от ново поколение със собствен характер и без компромиси за нито един свой елемент.

Такива са и бургерите на уличните готвачи от Street Chefs. Те ми разказаха какво стои зад тази гурме магия, а именно - пресни и качествени продукти, бързо приготвяне на място и, разбира се, това, което най-много ме привлече - добрата локация с възможност за спиране.

Питате ли се каква е приликата между мен и гурме камионът на Street Chefs? Не е само хибридният характер. Преди всичко е желанието. Мен да ме карате, а бургерите - да ги консумирате. Защото всички хубави неща изискват желание.

А сега е време за десерта. Последвайте ме.

Ваш Hyundai IONIQ Hybrid Plug-in.

Oще: hyundai  hyundai ioniq hybrid  hyundai ioniq hybrid plug in  street chefs  бургери  електическа батерия  плъг ин автомобил  тест драйв  хибриден автомобил  хюндай 


Още от Тестдрайв