Аз съм Hyundai IONIQ Hybrid Plug-in и имам всичко, което искате | webcafe.bg
Autocafe

Аз съм Hyundai IONIQ Hybrid Plug-in и имам всичко, което искате

Анелия ГеоргиеваАнелия Георгиева
29.10.2017, 13:40 (обновена 30.10.2017, 17:56)

Вероятно някога само сте си мечтали за мен. Да изминавате повече за по-малко. Да имате пълна увереност и спокойствие на пътя. Да се движите със стил, елегантност и хармония. Да запазите удоволствието от шофирането.

Нека ви се представя, въпреки че сигурно вече се сещате - аз съм Hyundai IONIQ Hybrid Plug-in и съчетавам най-доброто от два свята. Можете да ме зареждате от електрическата мрежа, а след това да излезете с мен на разходка извън града и да изминете 63 км. изцяло на ток с нула вредни емисии. Това е възможно благодарение на усъвършенстваната ми батерия с мощност 8.9 кВч.

И не - не е необходимо да се притеснявате за нищо. Защото когато имате нужда от неограничено движение, просто превключвате на хибридния режим и се качвате на конете на бензиновия двигател. Превключването е само с едно копче и дори няма да го усетите.

Обещавам ви, че заедно ще тръгваме първи на светофара, ще стъпвам тихо, когато се налага и ще ви бъда верен. Ще ме заглеждат много заради аеродинамичния ми силует и защото съм стилен и хармоничен, изработен от иновативна сплав с алуминий и стомана с висока якост, но когато съм ваш - ще бъда само ваш.

Нека ви предупредя - аз съм още естет и откривател.

За да ви демонстрирам какво мога, реших да се поразходя из града в търсене на места от моята порода - порода "хибрид". Намерих не едно, а цели три, а по пътя си събрах погледите на всички в града.

Надуших Columbus Coffee отдалече - привлече ме с аромата на кафе и с "двойнствената" си природа. Там не пиете просто кафе - пиете прясно изпечено кафе.

Спирате ме точно пред кафетерията до Свети Седмочисленици, взимате си кафе за вкъщи, което мелят пред очите ви, качвате се обратно и потегляте - безшумно и гладко.

Аз съм специалист в движението, не в кафето, но помолих баристите на Columbus Coffee да ми обяснят защо прясно изпечено и смляно кафето е най-хубаво - също като прясно изпечения хляб.

Прясно изпеченото кафе съдържа над 30 вида антиоксиданти. За да запазите свойствата им, трябва да го консумирате до месец след изпичането му. Но като всяко хубаво нещо, и кафето си има рестрикции. Не пийте прясно изпеченото кафе в първия ден след изпичането му, защото е твърде силно наситено заради въглеродния диоксид, с който се пече.

Размерът има значение, но при кафето произходът е по-важен. Баристите на Columbus Coffee препоръчват ако обичате кисело кафе, да търсите такова от Танзания и Кения.

И не на последно място - съветват ви да пиете сутрешното си кафе чисто и късо - защото ударните сутрешни удоволствия са най-сладки.

А сега продължавам градската си обиколка към следващото хибридно място. Останете с мен. Защото най-доброто предстои.

Ваш Hyundai IONIQ Plug-in

В следващия епизод очаквайте още две хибридни места. Да видим дали ще ги познаете.

Епизод 2

Епизод 3

Oще: columbus coffee  hyundai ioniq hybrid plug-in  кафе  хибрид 


Още от Тестдрайв