Webcafe

Ники Русиновски

 1. Ники Русиновски

  Евровизия или къде е Азербайджан

  Винаги оспорваният, критикуван и охулван, но предизвикващ реакции конкурс за песен на „Евровизия" приключи за пореден път. Този път обаче - изненада: спечели дует от Азербайджан.Преди да дъвчем чуждите грехове, да погледнем себе си.България направи каквото можа.

  Цялата статия | Коментари (11)

 2. Ники Русиновски

  Ода на нерадостта

  9 май е празник. Празник, празник, колко да е празник - май малко българи го знаят като такъв и още по-малко знаят пък какъв точно празник е.По-възрастните биха свързали датата с Деня на победата - над хитлеристка Германия през 1945 г., и със съветските филми за войната, които телевизията им е пускала на тази дата.

  Цялата статия | Коментари (11)

 3. Ники Русиновски

  Данък чалга? Вие луди ли сте?!

  Миналия понеделник беше 26 април, световен ден за защита на интелектуалната собственост.Във вторник стана ясно, че Асоциацията на радио и телевизионните оператори (АБРО) е подписала рамково споразумение с дружеството за колективно управление на права ПРОФОН, по което ще се изплащат пари на продуценти и изпълнители за излъчване на техни произведения по радиото и телевизията.

  Цялата статия | Коментари (34)

 4. Ники Русиновски
  Ники Русиновски | 30 Април 2011

  Големият концертен взрив

  Когато са си пожелавали горещо лято, българските промоутъри и музикални фенове сигурно не са очаквали, че то ще бъде толкова горещо, че чак ще ги опари.А нещата отиват нататък - в период от само 40 дни, между 28 май и 8 юли, у нас ще се проведат 2 мега фестивала и общо поне 10 големи концерта на над 20 световни звезди.

  Цялата статия | Коментари (7)

 5. Ники Русиновски
  Ники Русиновски | 26 Април 2011

  Картаген трябва да бъде разрушен

  Всяка година на 26 април две групи хора си намират особен повод да размахват пръст от медиите към обществото. Едните отбелязват годишнината от аварията в Чернобил. Другите - световния ден за защита на интелектуалната собственост.Двете групи си приличат само по едно - цитират с лекота измислени данни, фактите за тях нямат особено значение и ги тълкуват както дявола Евангелието в опит да защитят тези, които все по-малко отговарят на реалността.

  Цялата статия | Коментари (18)