Да се изгубиш и намериш отново в Ню Йорк | webcafe.bg
Filmcafe logo

Да се изгубиш и намериш отново в Ню Йорк

лебовскиFilmcafe
01.07.2019, 13:47 (обновена 01.07.2019, 14:53)
Изгубени и намерени в Ню Йорк

Сериалът в пет части разказва историята на българска актриса в Голямата Ябълка, която отива отвъд океана, за да преследва мечтите си.

Ню Йорк - градът, който никога не спи, и който привлича като магнит хора от целия свят.

Едни отиват да търсят късмета си в корпоративните среди, други отиват да преследват големите сцени. Каквито и да са мотивите им, общото при всички е вярата, че американската мечта е постижима.

Точно такъв процес ни показва един от малкото български уебсериали, които си струват гледането. Поредицата "Изгубени и намерени в Ню Йорк" (Lost & Found in NY) ни изпраща във въртележката на големия град, където всеки може да бъде каквото и когото си поиска.

Сериалът в пет части разказва историята на българска актриса в Голямата Ябълка, която отива отвъд океана, за да преследва мечтите си.

"Изгубени и намерени в Ню Йорк" носи характерният чар, който притежава всяка история, заснета в Ню Йорк.

Сериалът е лек, непринуден, забавен, на моменти драматичен. Въпреки че самата поредица е на английски, леко доловимият балкански акцент на главната героиня стопля сърцето и зрителят може да се припознае в нея. От несгодите на работата й в ресторант през абсурдните ситуации по време на прослушвания до навигирането през улиците и хората на Ню Йорк гледаме нашето момиче с интерес и й стискаме палци, а междувременно тайничко си мислим как всъщност бихме искали ние да сме на нейното място.

Сериалът "Изгубени и намерени в Ню Йорк" е режисиран от Калин Иванов и Ванина Кондова, която играе и главната роля. Уебпоредицата участва на много фестивали по цял свят и е отличена с награда за "най-добър уебсериал" както от Eurasia Film festival (Москва, Русия), така и от Great Message International Film Festival (Пуней, Индия).

Можете да го гледате на платформата за българско кино No Blink.

Oще: lost and found in ny  no blink  ванина кондова  голяма ябълка  изгубени и намерени в ню йорк  калин иванов  ню йорк  уебсериал 


Още от Кино

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.