Децата в киното, които ни плашат до смърт | webcafe.bg
Filmcafe logo

Децата в киното, които ни плашат до смърт

зорница аспаруховаЗорница Аспарухова
23.06.2019, 08:55 (обновена 24.06.2019, 17:55)

1 от 8 снимки Назад Напред

the ring

Вижте в галерията най-страшните деца в киното

Филмите на ужасите са особен жанр в киното, който носи неприятни усещания, страх и сърцебиене на зрителя. Въпреки това той иска още и още от тях. Трудно е да не признаем, че най-добрите примери за този тип филми датират от 70-те и 80-те години. Това е златен период в развитието на ужасите.

Жанрът, разбира се, пораства и се разраства, и днес неговите почитатели могат да открият какви ли не неща, скрити в златната световна филмотека.

Някои хора твърдят, че няма нищо по-страшно от клоуни, други са на мнение, че най-плашещи си остават серийните убийци, а трети, че ги плашат зли предмети и животни.

Едно е сигурно обаче, хорър жанрът разполага с такъв богат диапазон от ужасяващи хора, събития и предмети, че всеки ще намери по нещо за себе си.

За нас най-плашещи и досега си остават малките невинни дечица.

По тази причина ви предлагаме една селекция от най-уникалните деца, появявали се на голям екран в истински филмови шедьоври, които ще ви изплашат не на шега.

А ако все още не сте гледали някои тези филми, то препоръчваме да го направите на светната лампа.

Вижте ги галерията.


Още от Кино

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.