Филмите в кината, които ще те спасят от роднините по празниците | webcafe.bg
Filmcafe logo

Филмите в кината, които ще те спасят от роднините по празниците

лебовскиFilmcafe
29.12.2017, 14:18 (обновена 30.12.2017, 16:04)

1 от 5 снимки Назад Напред

Jumanji: Welcome to the Jungle / Джуманджи: Добре дошли в джунглата

"Джуманджи: Добре дошли в Джунглата"

Дуейн "Скалата" Джонсън се завръща, за да изтупа прахта от още един популярен франчайз, който Робин Уилямс ни накара да заобичаме преди повече от 20 години. В този нов поглед към "Джуманджи" четирима гимназисти намират стара видеоигра. Когато започват да играят, се оказват вътре в самата игра, приели формата на своите аватари. И изведнъж осъзнават, че да си в света на "Джуманджи" е не само забавлание, но и въпрос на оцеляване. Но това важи само за тях – за вас е само забавлението, докато гледате приключенската комедия с Джонсън, Джак Блак и Кевин Харт.

Почивните дни около Нова година ви дават възможност да отдъхнете от напрегнатото ежедневие и да се отдадете на всички онези приятни неща, за които не е оставало време.

Има обаче един проблем – роднините. Някои от тях твърде много държат да прекарат с време с вас по празниците. В единия случай собственият ви дом се изпълва с кого ли не – братя, сестри и братовчеди на приятелката/приятеля, тъщи и свекърви, и други представители на роднинската фауна, с които сте обвързани я с кръв, я с брак.

В другия случай решавате да посетите родителите си, които от месеци мрънкат, че искат да ви видят. Отивате, но освен тях там заварвате лели, чичовци, вуйни, баби, дядовци и т.н. Схващате идеята.

Киното е спасението! Киното!

Защото освен време за семейни събирания, периодът около Коледа и Нова година е и такъв за забавления. Така че най-добрата ви опция е да се извините с „отдавна планираното“ посещение на възможно най-далечен киносалон и да отидете там, за да разпуснете за няколко часа.

Гледането на кино обаче не върви без нещо, което да похапвате, докато гледате случващото се на екрана.

Всички сме свикнали с класическите пуканки и дори с по-скорошното явление – начос със сосове, но и двете имат своите негативи. Втръсват бързо, свършват бързо, има опасност да ги разпилееш навсякъде по себе си, а най-неприятното е, че омазняват пръстите. Не е особено забавно да стоиш 2 часа на едно място, чувствайки ръката си мръсна.

Алтернативна опция са солетите. Стоят си послушно в плика, не те цапат и са удобни за хапване.

Наши любимци са „Хрус-Хрус“. Дават богат избор - класически, бирени, с фибри, сусам или ким. Определено доста по-разнообразно, а и доста по-здравословно.

След като сте се запасили със солети и сте готови да гризете доволно пред екрана, остава само да си харесате с кой филм ще се спасите от празничната еуфория и ще се отдадете на забавление само за себе си.

Специално за вас подбрахме няколко филма, които ще се въртят по киноекраните у нас около празниците и които са подходящи за едно отлично бягство от роднини и грижи. Вижте кои са в нашата галерия.


Oще: анимация  бикът фердинанд  джуманджи  киносалон  комедия  междузвездни войни  най-великият шоумен  последните джедаи  скалата  солети  холивуд  хю джакмън 


Още от Кино