Най-слабите филми на 2018-а | webcafe.bg
Filmcafe logo

Най-слабите филми на 2018-а

големият лебовскиГолемият Лебовски
19.12.2018, 12:56 (обновена 21.12.2018, 12:00)

1 от 8 снимки Назад Напред

Робин Худ: Началото

"Робин Худ: Началото"

През 2018-а година Холивуд успя да превърне средновековната английска фолклорна история за "принца на разбойниците" в досадна политически коректна ода във възхвала на мултикултурализма, масовата миграция и атака срещу западната история, колониализма и британската нетолерантност.

Новата версия на "Робин Худ" звучи и изглежда все едно някой е решил набързо да надраска пародия на всички модерни левичарски клишета и опорни точки. И да сложи за фон малко епична музика плюс тренди цветова палитра. Това е рецепта за катастрофа - финансова и художествена. Филмът стана масивен комерсиален провал и едно от най-лошите неща за годината изобщо.

През 2018-а в кината се удавиха много обречени на провал филми. Заглавия, замъкнати към дъното от собствената си художествена и идейна несъстоятелност.

Излишни продължения и обидно зле скалъпени нови версии на класики. Политическа пропаганда, маскирана като забавление и забавление, маскирано като арт амбиция.

Много големи филми изгубиха тонове пари, а по-малки продукции дори не успяха да си върнат нищожните бюджети. Някои от тези провали ще се гледат като упражнение по зрителски мазохизъм и тепърва ще разтеглят лица в усмивки на недоумение.

Тук предлагаме осем от най-големите провали на годината.

Филми, които са толкова зле, че е добре да бъдат запомнени. И никога да не се доближаваме до тях или нещо подобно на тях, освен ако не сме в онова специално настроение за наблюдение на катастрофи.

Oще: бандитките на оушън  диагноза: секси  лоши филми  огнен пръстен: революция  робин худ: началото  слаби филми  соло  тъпи филми  убийства в хепитайм  фаренхайт 11/9  филми  хищникът 


Още от Кино

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.