Filmcafe logo

Тихо, филмът започва: Епизодът за сериалите, режисьорите и филмите за почви

лебовскиFilmcafe
24.03.2018, 15:16 (обновена 26.03.2018, 12:01)
Подкаст Тихо, филмът започва

Снимка: © Webcafe

П.п. Дайте ни пример за режисьор, който е започнал кариерата си с телевизионни продукции, а впоследствие са преминали към качествено кино за голям екран.

Тихо, филмът за почвите този път е за сериали. Основно.

В този епизод ще разберете кое е любимото министерство на тримата ни водещи, и коя е любимата институция на Зузи Аспарухова.

Влади Апостолов ще ни разкаже защо култуви сериали като "Зайнфейлд" и "Приятели" са трудни за преглъщане в модерните времена, особено в Щатите.

Питаме се още - некомпетен журналист ли е Драго Симеонов или просто някои хора нямат чувство за хумор. Докато търсим отговора, той самият не е сигурен точно кой сериал чака, но май е "Бари" или "Бери" и в него участва комика Бил Хейдър.

И макар да не може да разкаже нищо за него, ни споделя за друг любим комедиен и, забележете, музикален сериал - Flight of the Conchords, който той е гледал четири пъти.

Още - в кой сериал има повече голотии - в Counterparts и The Alienist - двата нови сериала, за които Зузи Аспарухова ни просветлява.

И двата обаче биват засенчени от нещо наречено Sex Factor, което се оказва реално съществуващо порно рииалити.

И предвид, че Драго Симеонов, Влади Аспарухов и Зузи Аспарухова успяват да коментират и изпълнение на "Шушана" със скъпо шампаско във френски курорт, трябва да ви успокоим, че в този епизод се споделят и някои много хубави сериали, режисирани от истински кино легенди.

Слушайте.

Ще се радваме, ако се абонирате за нас в Soundcloud | iTunesPocket CastsOvercast, както и през RSS за всички ентусиасти. Епизода можете и да изтеглите директно от тук.

П.п. Дайте ни пример за режисьор, който е започнал кариерата си с телевизионни продукции, а впоследствие са преминали към качествено кино за голям екран.


Още от Tихо, филмът започва

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.