Filmcafe logo

Тихо, филмът започва: Последно сбогом, Мастър Хю

лебовскиFilmcafe
30.09.2017, 16:24 (обновена 16.10.2017, 12:46)
подкаст, тихо филмът започва

Снимка: © Webcafe

ВНИМАНИЕ: Гледането на "Тетрадката" намалява нивото на тестостерона с 30 процента. И не вярвайте на Марлон Брандо, маслото не става за всичко.

Златната боя по тялото на Ел Фанинг, вазелинът по мускулите на Том Харди, или просто - Шарлийз Терон във всяка нейна форма?

Защо няма достатъчно секс в каталога на Тарантино - ако изключим фетиша към женски ходила? Защо няма да забравим 15-секундната роля на Елизабет Бъркли в последния хубав филм на Оливър Стоун?

Кой е филмът, заради който Шая Лебьоф се превърна в селския идиот на Холивуд? И има ли душа Бьорк или това са само "някакви исландски простотии"?

А кой е най-лошият еротичен филм в историята на фестивала в Кан, дори 23 килограма по-късно? И кои са актрисите, които много уважаваме, но просто НЕ ИСКАМЕ да гледаме голи (най-вече след About Schmidt)?

Драго Симеонов, Зорница Аспарухова, Владислав Апостолов и Станислава Кара отдават чест на покойния Хю Хефнър и празнуващия Стивън Кинг, като говорят за секса и насилието в киното в "Тихо, филмът започва", подкаста на Webcafe.

ВНИМАНИЕ: Гледането на "Тетрадката" намалява нивото на тестостерона с 30%. И не вярвайте на Марлон Брандо, маслото не става за всичко.

Можете да го изтеглите от тук или да го слушате в iTunes | YouTubePocket CastsOvercast, както и през RSS за всички ентусиасти.

 

P.S. Honey, there is *close* and there is *Glenn Close*.

Oще: владислав апостолов  всяка една неделя  драго симеонов  елизабет бъркли  ел фанинг  еротични сцени в киното  еротични филми  зорница аспарухова  ларс фон триер  нимфоманката  оливър стоун  плейбой  станислава кара  тихо филмът започва  том харди  хю хефнър  шарлийз терон 


Още от Tихо, филмът започва

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.