Filmcafe logo

Тихо, филмът започва: епизодът, който не е политкоректен | Аудио подкаст

лебовскиFilmcafe
23.02.2018, 15:08 (обновена 06.03.2018, 09:11)
Podcast, подкаст, Тихо филмът започва,

Снимка: © Webcafe

Със специалното участие на Павел Симеонов

В този епизод на аудио подкста на Webcafe "Тихо филмът започва": добър филм ли e "Черната пантера", ще се появили ли негов ЛГТБ вариант "Розовата пантера" и колко поджанра имат продукциите за супергерои.

Още, Влади Апостолов обещава да гледа Оскарите, както един циничен нихилист би наблюдавал влакова катастрофа. Той се надява на много гафове, прокламации, политически послания и много награди за Get out, въпреки, че не го харесва.

Ще има ли филм за живота на Харви Уайнстийн и дали в главната роля ще влезе Майкъл Фасбендър - царят на физическите трансформации за роли, в който освен всичко друго, Зузи Аспарухова е влюбена. Друг нейн любимец (а тя има много) Сам Рокуел най-вероятно ще вземе своя първи Оскар, поне според нея.

Вярно ли е, че митът за примитивният, балканизиран ракиено-патриотичен българин е разбит на пух и прах, защото в страната масово хората са отишли да гледат "Черната пантера". Но пък българката е истинската "Жената-чудо", а най-древната държава в света не е африканската Уаканда, а люлката на цивилизацията - България.

Драго Симеонов пее (фалшиво) американския химн и отново пее (но по-малко фалшиво) химна на "Тихо, филмът започва". Във филмовия подкаст той говори още за детската чалга група "Малките пантери".

Дванайсетгодишният Павел Симеонов ни вкарва в света на комиксите и ни разказва за Тор, който се оказа, че от няколко години е жена, за Ник Фюри, който в комиксите е бял, а на големия екран е Самюел Джаксън. Най-младият ни участник обаче се затруднява да посочи хомосексуален супергерои.

Във всеки случай и четиримата имат по-големи гърди от Алисия Викандер, но въпреки това не биха гледали новия Томб Райдър с нея.

В продължение на 36 минути за вас стояха прави Влади Апостолов, Драго Симеонов и специалният ни гост - синът му Павел. Зузи беше седнала.

Можете да се абонирате и в iTunesPocket CastsOvercastPlayer FM, както и през RSS за всички ентусиасти.

П.с. Драго пее и свири точно в края на подкаста.

Oще: marvel  алисия викандер  български подкаст  влади апостолов  драго симеонов  зузи аспарухова  оскари 2018  оскарите  павел симеонов  подкаст  супергерои  тихо филмът започва  филми за супергерои  черната пантера 


Още от Tихо, филмът започва

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.