Седми сезон ще се забави - а до тогава ето какво пропуснахме от шести | webcafe.bg
Filmcafe logo

Седми сезон ще се забави - а до тогава ето какво пропуснахме от шести

лебовскиFilmcafe по Richest
06.07.2016, 20:25 (обновена 14.07.2016, 19:11)

1 от 16 снимки Назад Напред

Game of Thrones, скрити послания, тирион ланистър пия и знам неща

В шести сезон беше пълно с малки намигвания към най-отдадените фенове, част от които ви разкриваме в галерията.

Епизод 10 от шести сезон на Game of Thrones разплете много сюжетни линии, като разкри отдавна очаквани развръзки, но и предизвика още повече въпроси сред феновете на сериала.

След финала започнаха да идват и неприятните новини. Първо, вместо по десет епизода на сезон, както беше досега, ни очакват общо 13 серии до края на сериала. Седми сезон ще се състои от 7 епизода, а осми - от 6.

А сега създателите на сериала Дан Вайс и Дейвид Бениоф предупредиха, че началото на следващия сезон може да се забави. Досега винаги Game of Thrones започваше през април, но изглежда този път няма да е така.

"Все още нямаме премиерна дата, но тази година може би тя ще бъде малко по-късно", разкриват те.

"Започваме малко по-късно, защото в края на шести сезон зимата дойде и това означава, че слънчевото време не върши работа за целите на сериала. Затова преместихме снимачния процес малко по-напред, така че да се възползваме от по-мрачното време дори в най-летните локации, на които работим"

В това има логика, но някак не топли сърцата на феновете.

Докато чакаме новите епизоди, едва сега си даваме сметка, че много от нещата, които бяха показани в шести сезон, са останали скрити.

Game of Thrones се е доказал като един от сериалите, в които са вплетени най-много скрити послания. Например може би не знаете, че в началната "шапка" на всеки един от епизодите е показано къде ще се развива действието (сериозен спойлер за по-внимателните зрители). Освен това, главите на Вайс и Бениоф могат да бъдат забелязали на Залата на лицата.

Е, в шести сезон беше пълно с такива малки намигвания към най-отдадените фенове, част от които ви разкриваме в галерията.

Oще: 13 епизода до края на game of thrones  easter eggs  game of thrones  джордж мартин  епизоди  игра на тронове  премиера седми сезон  скрити послания  шести сезон 


Още от Сериали

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.