Кои сериали гледа Webcafe в момента Vol. 2 | webcafe.bg
Filmcafe logo

Кои сериали гледа Webcafe в момента Vol. 2

лебовскиFilmcafe
14.03.2018, 12:10 (обновена 16.03.2018, 18:34)

1 от 18 снимки Назад Напред

McMafia

Снимка: © BBC 1

McMafia

Британският криминален сериал разказва за живеещия в Лондон Алекс Годман - сина на шеф на руската мафия. Той цял живот се е опитвал да се измъкне от сянката на някогашния си живот, но пипалата на организираната престъпност го завличат обратно. Алекс се оказва замесен в битка между руската и израелската мафия и трябва да намери начин да съхрани живота, който толкова упорито се е трудил да изгради. Както един колега описва сериала: "Като Suits, но без любовните драми". А и осемте епизода на McMafia могат да бъдат изгледани за един уикенд.

Една от най-често срещаните теми между приятели и колеги е това кой какво гледа. В днешно време изборът от сериали е огромен - имаш различни жанрове, истории, продължителност. Намира се по нещо за всеки вкус и винаги е от полза да се допиташ до някой със сходни предпочитания "Кажи какво да гледам?".

Понякога препоръките не са от полза и се отказваш от даден сериал от първия епизод. Понякога обаче се случва магия - сюжетният капан се е затворил и вече си в лапите на нова история и нови герои, с които ще си ставате все по-близки.

Добрият сериал бавно те повлича по вълните на своята история, разкривайки ти все повече и повече детайли за отношенията между персонажите, техните цели и мотиви. В един момент се чувстваш сякаш познаваш героите от екрана лично.

Някои от тях се превръщат в твои верни приятели - подкрепяш ги в трудностите им, ядосваш се на глупавите им решения, понякога ти носят усмивка, а понякога те разочароват. Други герои събуждат в теб по-мрачни емоции. Заради поведенията и действието си те си печелят твоята неприязън, а понякога и почти реална омраза. Искаш да им се случиш нещо лошо и когато това се случи, ликуваш вътрешно.

Тези, които са се радвали на лилавото лице на един особено противен персонаж по време на собствената му сватба, знаят какво имаме предвид.

В Webcafe.bg се срещат различни вкусове за сериали, което позволява и обмяната на повече мнения и препоръки. Бързо допитване из офиса доведе до съставянето на тази галерия, в която ви препоръчваме сегашните ни фаворити.

Някои от сериалите вървят в момента, други са имали нови сезони, приключили наскоро, а последният епизод на трети е бил излъчен отдавна, но има хора, които сега за ги откриват за пръв път или ги преоткриват за пореден. Все пак живеем в ерата на "binge-watching" - не следенето на даден сериал седмица след седмица, а изчакването целият сезон да приключи и организирането на уикенд маратон с гледането на всички епизоди накуп.

Вижте в галерията какво гледа екипът на Webcafe.bg в момента. Може да си харесате някое заглавие, а ще се радваме и на вашите препоръки за добри сериали в коментарите.

Oще: black mirror  counterpart  fargo  homeland  mcmafia  vikings  легион  сериали 


Още от Сериали

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.