Най-шокиращите смъртни случаи в сериалите | webcafe.bg
Filmcafe logo

Най-шокиращите смъртни случаи в сериалите

лебовскиFilmcafe, по The Celebrity Cafe
03.06.2015, 18:07 (обновена 09.06.2015, 18:09)

1 от 10 снимки Назад Напред

рита морган от Декстър

Рита Морган – Dexter

Сред най-трудните за приемане в историята на телевизията. Декстър най-сетне се беше справил с The Trinity Killer, но не беше осъзнал, че му предстоеше да узнае за още едно убийство: това на собствената му жена.

Рита беше намерена от Декстър в пълната с кръв вана, безжизнено втренчена в тяхното бебе, плачещо на пода.

Независимо дали го осъзнаваме или не, телевизионните сериали се променят драстично. Сценариите са все по-смели, все по-често целят да шокират с всеки следващ епизод, а никой от героите не е застрахован от каквото и да е, когато и да е.

Преди можехме да гледаме спокойно (почти) всяка поредица и да знаем, че любимите ни персонажи ще преодолеят всичко на пътя си. Нямаше какво да ни разстрои за твърде дълго, тъй като рано или късно всичко ще се нареди и краят ще е щастлив.

Днес все по-често се появяват поредиците, в които на всеки от героите може да му се случи всичко, а опасността от трагичен финал е съвсем реална. Естествено, това ни кара да гледаме още по-внимателно и с по-голямо вълнение всяка минута от сериалите, а изживяването на някои епизоди остава в съзнанието ни с години.

Става въпрос за моментите, довели до фатален край за любимите герои, неочаквано, внезапно, травмиращо. Ето 10 такива случая на екранна гибел, която все още не можем да преживеем.

За онези, които не са в крак със съответните сериали, предупреждението е ясно - ВНИМАНИЕ: СПОЙЛЕРИ!

Oще: breaking bad  dexter  game of thrones  homeland  mash  teen wolf  the good wife  true blood  герой  игра на тронове  персонаж  поредица  семейство сопрано  сериали  случаи  смърт  смъртни  старк  телевизия  убийство  уолтър уайт  шокиращ  шон бийн 


Още от Сериали

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

3 Крив Макарон | 05.06.201517:09

Някъде между редовете на тази класация се мяркат сцени от филми на Куентин Тарантино, който обича да убива героите си изненадващо, и по жесток начин. Може би, той е най-добрия популяризатор на този тип развръзки.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.10.2013, 15:00

2 maznislav | 04.06.201515:00

Много са ми забавни хората дето се вживяват толкова в някакви художествени измислици
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 09.06.2010, 20:59

1 rado84 | 04.06.201514:41

Нито гледам някой от малоумните сериали от тази статия, нито имам притеснения за героите. Съвсем ясно е, че в повечето случаи сценаристите убиват някой герой, когато актьорът иска да напусне сериала по една или друга причина и не виждам какво се вживявате толкова.
Примерно в Старгейт сценаристите убиха Даниел Джаксън в края на 5-ти сезон, защото Майкъл Шенкс явно се беше разболял от нещо. В 7-ми го възкресиха, но междувременно, при една от появите му като възнесено същество (в епизода "Full circle", когато се появи в асансьора на базата, за да каже на Джак, че Анубис търси Окото на Ра), се виждаха ясно зачервените му очи, разчорлената коса все едно току-що е станал от леглото и пижамоподобното му облекло.
   

оценка

+1 -2