Новите руски сериали, които можете да гледате в Netflix | webcafe.bg
Filmcafe logo

Новите руски сериали, които можете да гледате в Netflix

лебовскиFilmcafe
08.02.2019, 16:48 (обновена 12.02.2019, 07:34)

1 от 9 снимки Назад Напред

"Контрабанда"

"Контрабанда" / "Фарца" / Fartsa

Интелигентен, забавен и приятен за гледане сериал, "Фарца" праща зрителите в СССР през 60-те. Ерата на Сталин е отминала, а четирима приятели от детинство осъзнават какво е да се сблъскаш с живота. Принудени да намерят бързи пари, младежите организират различни схеми, включително производство и продажба на нелегални грамофонни плочи. С успеха обаче идват и истинските проблеми. А мечтите им започват да се отдалечават все повече и повече.

Руското кино винаги е имало сериозни традиции, които през последното десетилетие се възраждат отново. Това особено добре личи и при сериалите.

Ако преди 10-15 години водеща тема там беше да се преправят американски и британски продукции за руска публика, сега вече нещата отново процъфтяват.

Шоута като "Кухня", "Лондонград", "Мутра по заместване" и още редица други успяват да привлекат вниманието и да покажат, че руснаците все още могат да правят добри продукции.

Факт, някои от сериалите все още се "възползват" от някоя и друга идея, видяна от Запада, а други (подобно "Спящи") се използват за директна пропаганда, но това не означава да подценяваме изцяло руските шоута.

Нещо повече - в мрежата на Netflix вече има няколко заглавия, които може и да си заслужават вниманието. Вижте кои в галерията ни.

Oще: да надушиш престъпление  контрабанда  мажор  маша и мечокът  метод  нови руски сериали  нюхач  роден със сребърна лъжичка  руски сериали  саранча  скакалци  спарта  троцки  фарца  ходене по мъките 


Още от Сериали

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.