Джон Сноу наистина ще възкръсне и то преди Великден | webcafe.bg
Filmcafe logo

Джон Сноу наистина ще възкръсне и то преди Великден

лебовскиFilmcafe
27.11.2015, 16:05 (обновена 03.12.2015, 17:12)
Джон Сноу, Game of thrones

Снимка: © HBO

Не само, че Джон Сноу ще живее, но и Кит Харингтън ще остане в ролята му още много години... по неговите думи

Около никоe представяне на предстоящи нови серии на Game Of Thrones досега подробностите не са били толкова масово и явно разкривани, както това се случва около предстоящия 6-ти сезон.

Game Of Thrones 6 се очаква да се появи през април 2016-та, а онова, което вълнува най-силно зрителите е

какво ще се случи с героя на Кит Харингтън - Джон Сноу.

След като преди дни се появи дългоочаквания промо-плакат на сезон 6, върху който се вижда лицето на Сноу, всички се запитаха: нима този, когото всички негови подчинени наръгаха с ножове в края на 5-ти сезон (защото искаше да обедини Нощния страж със Свободните хора, наричани още и Диваци) все още е жив?

На плаката лицето на Джон Сноу е покрито с кръв, но той съвсем не изглежда като труп.

В крайна сметка, стана ясно, че няма място за измама, след като и от HBO пуснаха снимката в Тwitter:

Плакатът, както подобава и на историята, е мрачен, и подтискащ. Но в същото време възбужда сериозно любопитството.

Слуховете, че Джон Сноу не е мъртъв, всъщност тръгнаха още от септември, когато актьорът Кит Харингтън беше изловен, че участва в снимките на Game Of Thrones в Северна Ирландия. При това той беше облечен в ризницата на забравения вече Нед Старк.

Коментарът на актьора тогава беше лаконичен:

"Нека просто да кажа, че Game of Thrones ще остане част от моя живот засега. И може би ще бъда в края на трийсетте си години, когато всичко това ще приключи".

Въпреки че все още остава неясно как точно ще се случи "възкръсването", феновете вече започнаха да се спекулират, че е възможно Джон Сноу да бъде съживен от Мелисандра - магьосницата, която погуби Станис и затри с една лъжа всичките му амбиции. По време на съживяването му обаче, Сноу можел да изгуби част от душата си (на ангел, да добавим ние) в замяна. Разкрит беше и още един детайл: по време на "възкресението" щяло да присъстава и кучето Призрак.

Възможно е повече никога да не видим Джон Сноу... в дрехите на Врана

Въпреки че от НBO не разкриват никакви подробности, все пак фактът, че ще виждаме все още Джон Сноу на екран засега е достатъчен, за да чакаме с нетърпение месец април.

Ако не се боите от спойлери и искате да знаете още много за новия сезон, Chronicle.bg са събрали абсолютно всичко важно за бъдещето на героите в 6-ти сезон в една статия...Тук.

Oще: game of thrones  game of thrones 6  април  великден  джон сноу  джон сноу в игра на тронове  игра на тронове  кит харингтън 


Още от Сериали

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.