5 много добри нови френски сериала | webcafe.bg
Filmcafe logo

5 много добри нови френски сериала

лебовскиFilmcafe, Chronicle.bg*
16.12.2016, 15:39 (обновена 01.01.2017, 22:05)

1 от 5 снимки Назад Напред

френски сериали

Les Engrenages (Лабиринти)

Сериалът разказва за полицейски екип, начело на който е комисар Лор Берто. Тя е посветена на работата си до степен, в която личният живот винаги е на второ място. Всекидневно й се налага да работи със съда и прокуратурата по различни случаи. Там срещаме и съдия Робан – пример за съвършената справедливост, за когото правото в работата е по-важно от всичко друго, красивия прокурор Пиер Клеман и червенокосата адвокатка Жозефин Карлсон. Преди да се усетите, героите ще са се превърнали в част от живота ви.

Съвсем скоро на малкия екран трябва да се завърне комисар Лор Берто със своя полицейски екип от чешити, съдия Робан и адвокат Жозефин Карлсон.

Ако нито едно от тези имена не ви говори нищо, значи сте пропуснали един от най-добрите криминални сериали, които телевизията е предлагала в последните години.

На пръв поглед Les Engrenages ("Лабиринти") е обикновена полицейска драма, но в този френски сериал, за разлика от другите, се разглеждат сериозни обществени и политически проблеми, валидни както за Франция, така и за много други държави.

Героите са дълбоки и пълнокръвни, като предлагат на зрителя десетки причини да ги харесва и още толкова - да ги намрази.

По този повод ви предлагаме пет от най-интересните нови френски сериали, които може да гледате.

*Вижте галерията от Chronicle.bg

Oще: най-добрите сериали  нови френски сериала  премиера  сериали  филми  франция  френски сериали  френски филми  френско кино 


Още от Сериали

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.