Убийствата в "Мостът" 4 ще бъдат по време на Хелоуин | webcafe.bg
Filmcafe logo

Убийствата в "Мостът" 4 ще бъдат по време на Хелоуин

лебовскиFilmcafe, Nordicnoir.tv
10.08.2016, 17:19 (обновена 17.08.2016, 15:18)
сага норен

Сценаристът на "Мостът" Ханс Розенфелд хвърля светлина относно интригата в новите серии

Четвърти сезон на шведско-датската сага "Мостът" ще има със сигурност, съобщава сайтът Nordicnoir.tv. А вече станаха ясни и подробности относно съдържанието на новия сезон на един от най-качествените европейски криминални сериали.

Писателят и сценарист Ханс Розенфелд знае най-добре как да държи зрителите в напрежение - в крайна сметка негова е и най-голямата отговорност за спиращата дъха завръзка в в трите досегашни сезона. В интервю пред шведския журналист Кристиан Луук, той потвърждава, че работата по четвърта част на "Мостът" вече е започнала, а сценарият този път ще се върти около празника на Вси Светии и ще става дума за убиец, който действа тематично около деня на мъртвите. Сага Норен отново ще е на линия, придружена от детектив Хенрик Саброе.

Основната сюжетна линия вече е изпратена на основния продуцент -шведската национална телевизия - SVT, а Розенфелд е готов с първите три епизода. В интервюто, той разказва още детайли за сценария:

"Действието ще се развива по време на Хелуин. Този празник е доста голям в някои части на Дания. Датчаните са по-запалени по този празник, отколкото шведите, затова и мястото на действието този път е Дания, а убийството се случва в нощта на Хелуин. Става доста неприятно. Този случай не е толкова мащабен, колкото случаят в трети сезон, когато имахме три манекена и жертва. Този път убийството е по-дребно, но бих казал, че е по-страшно".

В трета част на "Мостът" станахме свидетели на спомени за отношенията между Сага и бившия й партньор Мартин Роде (Ким Бодния) и видяхме как тя изпадна в много лошо психическо състояние, поради смъртта на своя началник и ментор Ханс Петерсон (Даг Малмберг).

Появи се й нейната майка, което още повече усложни положението й. Третият сезон ни запозна с нов персонаж - новия датски партньор на Сага - Хенрик Саброе (Тур Линдхарт). Емоционалният завършек на сезона беше, когато Хенрик успя да върне Сага към живота.

Сега, когато Мартин и Ханс липсват, остава голямата загадка - къде са изчезналите деца на Хенрик. Какви други промени можем да очакваме?

"Сага и Хенрик са отново на линия. Джон, компютърния специалист и двамата полицейски шефове от Дания и Швеция - също, но останалите герои са напълно нови", хвърля светлина върху случая Розенфелдт.

С нетърпение очакваме завръщането на "Мостът", но все още няма никаква официална информация относно датите на премиерата. Надяваме се да е преди Деня на Вси Светии... или поне да е около него, но дали ще е тази есен?

Oще: broen  bron  the bridge  дания  копенхаген  криминален сериал  малмьо  мостът  сага норен  сериали  серии  телевизионен филм  швеция 


Още от Сериали

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.