Влез във форма лого

Нейната цел: Тяло за корица на модно списание

Анелия ГеоргиеваАнелия Георгиева
09.07.2018, 16:06 (обновена 11.07.2018, 18:09)
Ирена Игнатова

Снимка: © Мартин Митков

Ирена Игнатова е вторият участник във "Влез във форма"

Тя е млада, умна и артистична. Обича да готви, да излиза с приятели, да пътува, да пие вино и да се гмурка. Понякога можете да я видите и как играе шах или сади дръвчета в градината или някой парк. А съвсем скоро и как вдига гирички във фитнеса.

Проектът „Влез във форма" официално има втория си участник - Ирена Игнатова.

В модерния свят Ирена е визуален редактор в медийната група на Webcafe.bg. Освен това е и художник, завършила е продуктов дизайн и моден бизнес мениджмънт.

Когато се върнем назад във времето, можем да намерим близка среща на Ирена със спорта - като малка е играла балет. Но когато открива по-голямата си страст - рисуването - балетът дотолкова остава на заден план, че Ирена започва да бяга от часовете по балет, за да рисува.

Затова към днешна дата може да се каже, че Ирена е почти скарана със спорта - нещо, което проектът „Влез във форма" я мотивира да промени.

Защо реши да участваш в проекта „Влез във форма"?

Защото съм на 25 години и живеейки във времена с блогъри, влогъри и инфлуенсъри, "се депресирам", че с тялото ми не отговарям на тези критерии. Е, най-вече, защото като се погледна в огледалото, знам, че имам потенциал!

Какви са целите, които искаш да си поставиш в рамките на кампанията?

Да разбера как да съчетавам спорт, подходящ за мен, с нормален режим на хранене. Отделно се надявам след като има кой да ми обръща лично внимание за тези неща, да ми стане по-интересен света на "секси потта и тренди здравословния начин на живот".

Кой спорт смяташ, че би ти бил най-интересен?

Плуване и някакви упражнения за стягане и оформяне на мускули. Стига да виждам някакъв ефект върху мен, всичко бих пробвала.

Кои мислиш, че ще бъдат най-големите предизвикателства в спазването на хранителен и спортен режим?

Съчетаването на бохемския начин на живот със здравословния!

Без каква храна не можеш?

Без минимум 3 кафета на ден!

Как си се представяш след приключването на проекта?

С повече followers в Инстаграм. ;)

Броят на честно натрупаните последователи в Инстаграм си е божа работа, но ние можем да гарантираме на Ирена, че по време на участието си в проекта ще получи:

Карта и треньор за фитнес

С карта за неограничен достъп до всички обекти на фитнеси Атлетик и персонален треньор, който да следи„да не излиза от правия път", Ирена ще има възможност да се развихри и да влезе във форма, ако не до края на лятото, то поне за есенната екскурзия със спа.

Генетично изследване

Както първия ни участник Илиян, така и Ирена ще направи генетичен тест, осигурен от партньорите по проекта „Влез във форма" NutriGen. Благодарение на теста, тя ще установи какви спортове са подходящи за нея и кои храни е най-добре да приема.

Хранителен режим

В зависимост от това какво покаже теста NutriGen, на Ирена ще бъде изготвен персонален хранителен режим, спазването на който ще осигури на Ирена здраво и красиво тяло, а заедно с него - и опашка от чакащи кандидат гаджета.

Oще: влез във форма  здравословен начин на живот  ирена игнатова  спорт  спортуване  фитнес 


Още от Влез във форма

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.