Влез във форма лого

Да не спортувате вече не е опция

Webcafe
17.05.2018, 14:28 (обновена 18.05.2018, 16:01)
Атлетик фитнес

Какво печелим от редовните тренировки

Неотдавна един американски философ на име Джим Рон е казал следното: „Погрижи се за тялото си. Това е единственото място, на което можеш  да живееш.".

И е абсолютно прав, но доколко важи за нас? Замисляме ли се над това, когато сме на върха на най-хубавите си години, а дори и след това?

В ерата на технологиите, в която живеем, сякаш времето протича изцяло онлайн, а да преглеждаме поредното Story в Instagram през 5 минути е най-естественото нещо, също толкова естествено като това да го правим на спирката, докато чакаме на опашка, в автобуса, по време на лекция, че дори и докато сме в бара сред приятели.

Няма лошо, но кога ще ни остане време да се погрижим за тялото си?

Мислим ли за това, докато ядем на крак поредния сандвич, преди да погледнем към телефона, изпращащ звуков сигнал за получено съобщение?

А какво става, когато започнем да осъзнаваме, че този начин на живот ни пречи?

Четем хиляди статии в интернет, гледаме десетки видеа на тема здравословно хранене и спорт, питаме познати и приятели за съвети как да започнем да се грижим за тялото си...и винаги нещо ни пречи да направим първата крачка.

Това е така, защото мотивацията трябва да започне от нас самите.

Искате ли да знаете какво ще спечелите, ако осъзнаете истинската сила на спорта и движението в ежедневието си?

Ще изглеждате отлично, ще бъдете желана компаия, защото спортът изгражда не само тялото, но и характера. Ще създавате нови запознанства с различни хора, но преди всичко с такива хора, които също като вас ги е грижа за тялото си. Ще сте позитивни и енергични, а това автоматично ще ви превърне в добър пример за останалите. Но най-важното е, че всичко това ще ви кара да се чувствате по-добре в тялото си - да сте една по-добра версия на себе си.

Имаме добра новина и то точно преди летния сезон да влезе в разгара си.

В момента тече инициатива, насочена към всички млади хора, които искат да се чувстват добре и да живеят здравословно. Инициативата CooFit е на верига фитнеси Атлетик, които искат да докажат, че да тренираш е здравословно и хубаво, че можеш да влезеш в добра форма, при това на достъпна цена.


Всеки може да се възползва от предложението до края на май. Единственото нещо, което трябва да направите, е да игнорирате мързела и да го победите чрез мотивацията да живеете по-активно и по-здравословно.


Още от Влез във форма

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.