Влез във форма лого

Влезте във форма заедно с нас!

Webcafe
11.07.2018, 18:22 (обновена 18.07.2018, 12:36)
Влез във форма

"Влез във форма" с първо спортно събитие за сезона

Ние сме на 20+, 30+ и 40- години... и всеки ден си говорим за болести. Болят ни кръстовете, ставите, не се наспиваме, страдаме от излишни килограми, имаме висок хемоглобин. И така седмица след седмица, докато един ден не решихме, че всичко може да се оправи с малко спорт. Което не може да се оправи с малко спорт, може с много.

Така започнахме кампанията „Влез във форма" - инициатива, вдъхновена от стремежа ни да мотивираме хората да започнат да водят по-активен и по-здравословен начин на живот, да извадят от речника си оправдания като „Твърде зает съм, за да спортувам" и да превърнат спорта в част от ежедневието си.

Неделя е време за почивка, а спортът е най-добрата почивка за тялото. Затова Webcafe.bg и партньори ви каним да споделите заедно с нас една спортна неделна сутрин на първото ни спортно събитие в рамките на проекта „Влез във форма".

То ще се проведе на 22 юли, неделя, от 09:00 ч., мястото е Южен парк, Паметника с птиците.

Стартът ще бъде даден от професионалния лекоатлет Карин Околие, която ще покаже на всички ентусиасти как да загряват и да бягат правилно за постигане на максимални резултати и за избягването на травми.

Добре познатите ни приятели от Nike+ Run Club ще проведат вече традиционната си за неделните сутрини тренировка по бягане, която включва изминаването на 5-километрово трасе в Южния парк.

След всяка усилена тренировка е важно тялото да се отпусне и да се направи стречинг, за да се избегнат травми и така неприятната мускулна треска. Професионалният инструктор Алиса Белоусова ще се включи с  тренировка и разтягане след кардио с помощта на приложението Nike Training Club.

За най-издръжливите и най-големите ентусиасти сме предвидили и предизвикателство - отборни игри с  награди. Отборните игри ще води един от най-добрите инструктори на фитнеси Атлетик -Теодор Александров.

За децата сме предвидили йога с инструкторите от най-голямото йога списание у нас - OM Yoga. Така че още едно извинение, а именно "няма кой да гледа детето" - отпада.

Генералният ни партньор в проекта безалкохолна бира BIRELL също ще бъдат на разположение, така че да не останете жадни, докато спортувате.

За тези, които още не знаят - BIRELL е най-новата марка изотонична бира без алкохол на българския пазар. Това е една освежаваща напитка, създадена по същия метод като обикновената бира, но без алкохол и без добавена захар, съответно и с по-малко калории, което я прави в пъти по-добра за хора с активен начин на живот, отколкото която и да било друга бира.

По време на събитието всеки желаещ ще има възможност да получи консултация и да се запознае с генетичните тестовете NutriGen, създадени, за да установят кои спортове и кои храни са подходящи за всеки човек въз основа на неговия генетичен анализ.

Истинският спортен дух заслужава да бъде възнаграден. Затова партньорите ни от Sodexo са подготвилиспециални награди за участниците. Всеки включил се в отборните игри или в NTC тренировката на Алиса Белоусова ще има възможност да си тръгне с карта Sport Pass за един, два или три месеца, осигуряваща достъп до спортните обекти, включени в партньорската мрежа на Sport Pass. Така участниците ще могат да излязат от офиса и да влязат във форма дори след края на събитието ни.

Цялата информация за събитието "Влез във форма" можете да намерите във Facebook.

Пригответе си удобни маратонки и екип и заповядайте да спортуваме и да се забавляваме заедно на 22 юли! Очакваме ви!

Oще: birell  nike+ run club  активен начин на живот  бира без алкохол  бирел  бягане  влез във форма  награди  спорт  спортно събитие  спортуване  южен парк 


Още от Влез във форма

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.