xmas cafe logo

Драго и Пачето - къде им е елхата?

Антон БировАнтон Биров
20.12.2018, 15:07 (обновена 22.12.2018, 17:32)

Те са Драгомир Симеонов и Павел Симеонов, но може би ги познавате просто като "Драго и Пачето". Баща и син са, но освен това са и приятели. Свързват ги не само предизвикателствата на възпитанието (Драго очевидно се справя повече от добре), но и страстта към едни и същи филми и хобита, както и общите затруднения около Коледа.

Като липсата на елха в дома им, например. Причината за това е доста основателна – притичва на четири лапи, счита всичко за своя собственост и издава характерни мяукащо-мъркащи звуци, в зависимост от това дали дава нареждане или изказва похвала за добре свършена работа.

"Но как Коледа без елха?", ще си кажете. Възможно е и Драго и Пачето са доказателство за това. Че дори успяват да запазят празничния дух на "умерено" ниво, благодарение на спазването на коледните традиции. А доста от тях са свързани с трапезата и това, което се намира на нея.

Тук Драго се намръщва, защото очевидно не е особен почитател на храните на Бъдни вечер. Но за всички като него има решение и то може да бъде открито сред богатото разнообразие от продукти с над 1300 допълнителни празнични предложения, които Kaufland предлага на своите клиенти в момента. Целта на тези предложения е да направят празника още по-хубав и още по-вкусен. С няколко от тях Драго и Пачето няма изобщо да обърнат внимание на липсата на елха.

Все пак важното е да има подаръци, нали така? Е, има, макар, както става ясно, Пачето вече да не е така старателен и детайлен в исканията си към големия белобрад старец. Това доста сериозно затруднява баща му - голобрадия, тъмнокос партньор на Дядо Коледа. Или може би Драго също е супергерой и неговото алтер его всяка година минава през комина и оставя на мястото на липсващата елха всичко пожелано? Истината е някъде там...

Едно е сигурно – Дядо Коледа има и друг официален партньор и той носи името Kaufland. Като такъв, компанията съхранява добрите семейни рецепти - не само рецепти в смисъла на коледни ястия, но и рецепти за щастливо прекарване на празника и съхраняване на семейните традиции.

Като това всяка година баща и син да гледат най-коледния измежду всички филми с ароматни пуканки и коледно ухание на сочно печено. А кой е филмът? Ще разберете от видеото. А коледната магия – нея ще я намерите първо по щандовете, а след това и вкъщи.

Oще: kaufland  kaufland българия  драгомир симеонов  елха  коледа  котка  павел симеонов  традиции 


Още от XMAS Cafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.