"Титан" връща ЦСКА на Томов | sportcafe.bg
Sportcafe logo

"Титан" връща ЦСКА на Томов

Станил Йотов , 7 дни спорт
16.10.2010, 16:26 (обновена 16.10.2010, 17:29)
Димитър Борисов

Снимка: © БГНЕС

Да идват да разваляме сделката, заяви Димитър Борисов

 

"Титан" е готов да върне ЦСКА на Александър Томов, съобщи президентът на клуба Димитър Борисов. Изявлението му беше по повод съдебната атака, чрез която ще се иска анулиране на сделката за ЦСКА. Както съобщи вчера "7 дни спорт", офшорката "Лиофорс" ще се опита да обяви сделката за нищожна чрез дело в Арбитражния съд в Париж.

- Хич да не ходят до Париж! - заяви Димитър Борисов. - Няма смисъл да харчат пари за адвокати. Като искат разваляне на сделката, нека дойдат да я разваляме направо. Като стане това, ще трябва да върна ЦСКА на Александър Томов. Вижте какъв хубав подарък за феновете - Томов за Нова година! Не съм сигурен обаче дали запалянковците ще се зарадват на това.

Борисов добави, че не дължат никакви пари нито на "Лиофорс", нито на Константин Жеваго. Въпросните 500 000 евро са плащане за сделка с ЦСКА, която впоследствие не се състоя. Според него няма основание "Титан" да загуби собствеността си върху футболния клуб.

- Жеваго, ако иска, също да заповяда да вземе ЦСКА - каза Борисов. - Давам му го!
Според него въпросният борч към "Лиофорс" въобще не бил на ЦСКА.

- Това са пари, които са превеждали на "Финметалс" и на Прамод Митал. Да си ги търсят от тях и да не ме занимават с тази работа - заяви още президентът на ЦСКА.
Борисов твърди, че ЦСКА съвсем скоро ще тръгне както трябва. Той е убеден, че ще се реши бързо и проблемът със стадиона и спортните бази.

- Елате и снимайте как се строи на Панчарево - добави той. - На Армията също започнахме да правим подобрения, изграждаме игрища. Смятам, че въпросът със стадиона ще се реши съвсем скоро, и то в положителна насока.

Димитър Борисов добави, че в момента няма мераклии да се ангажират с ЦСКА. Не се редели на опашка пред офиса на "Титан".

- Ако някой иска да финансира ЦСКА, да заповяда - каза той. - Засега обаче мераклии няма.Видео