Уейн Рууни се извинява в писмо | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Скъпа УЕФА...

Брукс Пек , Dirty Tackle
11.10.2011, 16:35 (обновена 13.10.2011, 16:13)

1 от 3 снимки Назад Напред

Ритниците на Уейн Рууни по черногорския защитник Миодраг Джудович на мача Черна гора - Англия (2:2)

Скъпа УЕФА,

Не знам кой точно чете писмото ми, но аз съм Уейн Рууни, на 25 години.

Играя в Манчестър Юнайтед - най-силният футболен клуб в света, и за английския национален отбор, който също е в света.

Причината да ти пиша това писмо е че получих червен картон на мача на Англия срещу Монте Карло и никак никак никак никак никак не искам да ме наказваш за повече от един мач.

След като прочетох вестниците и видях колко са ядосани всички в "Twitter", вече знам, че да риташ другите играчи е лошо. Ако можех да се върна във времето, нямаше да го изритам.

Може би щях да го хвърля в горяща къща или да му отсека главата, защото е нещастник и си го заслужава, но нямаше да го ритна.

Аз обаче не мога да се върна във времето, защото не съм Марти Макфлай (Бел. ред.: главният герой от "Завръщане в бъдещето"). Наскоро си купих неговите обувки на търг за много пари, които отидоха за благотворителност. Изглеждат добре, но не се завръзват сами, както във филма. Прецакан съм.

Както и да е, искам да ви кажа, че много много много много съжалявам. Това са четири многота. Обикновено, когато се извинявам на Колийн за нещо, използвам само три многота и тя винаги приема извиненията ми, така че и вие трябва да ги приемете.

И отново, аз съжалявам много по 4 и наистина наистина наистина наистина искам да играя колкото може повече на Евро 2012, а и обувките ми не се завръзват сами. Това не е ли достатъчно наказание?

Благодаря ви предварително!

 

Уейн Марк Мил Любезен Рууни Младши Трети

 

П.П.: Баща ми пита дали можете да му кажете предварително кой ще спечели Евро 2012. Ако му кажете, ще има по някой паунд и за вас.

Oще: евро 2012  извинение  квалификация  миодраг джудович  писмо  ритник  уейн рууни  уефа  червен картон  черна гора Видео