Гьоре, дай да се уважаваме! | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Гьоре, дай да се уважаваме!

Станил Йотов, 7 дни спорт
19.08.2010, 10:20 (обновена 20.08.2010, 15:07)
Гьоре

Снимка: © Netpress.com.mk

Този за идиоти ли ни има, че обещава купи и медали...

ЦСКА - шампион! Бием в двата мача тази седмица и тръгваме към титлата. Играчите, ако трябва, кръв ще плюят. Ей такива ги наговори новият треньор на ЦСКА Георги Иванов, пардон - Гьоре Йовановски, според транскрипцията в Скопие. Наговори ги в първото си интервю, преди още да му дадат анцуг, та ходеше с дрехите на Павел Дочев.

Тогава работата била много проста - за един Гьоре става дума. Взимаш го, и готово. Всичко си е наред, така ли? Да, ама в Левски са по-тарикати, взеха си Георги Иванов за шеф много по-рано. А той не е един обикновен Георги Иванов, той е и Гонзо. А Гьоре не е. Лош знак е да си вземеш треньор със същото име като на вечния враг. Лош е, ще видите.

Абе, този за идиоти ли ни взима? С кого ще стане шампион? С тези, дето не знаят кой крак им е ляв и кой - десен? И които последните 30 минути се влачат по игрището с мъка. Не са подготвени. Краката им се схващат, контузени са половината. Два паса не могат да си подадат. Гьоре, с тези ли бе, брате?

Той първо да научи откъде се влиза в Борисовата градина, после да говори. Защото има глупаци, които ще вземат и да повярват, та после двойно да страдат. Това, че други акълии ги пишат тези глупости за титли и победи и му се радват на Гьорето, си е тяхна работа.

Гледал седем мача и е наясно с всичко в ЦСКА. А колко мача на Челси е гледал? Сигурно са стотина. Значи Челси му е по-ясен на Гьорето, така излиза. Евала ти правим, Гьоре!

Миналата година един като Гьоре ги разправяше същите. Не в ЦСКА, а в Левски. Ратко Лъжеца като заобещава титли, купи и медали. Кръв щели да пикаят, ако трябва. Да, ама бързо-бързо изритаха Ратко и толкоз. Защото се провали напълно, провали и отбора.
Гьоре, дай малко да се уважаваме.

Проблемът на ЦСКА е психологически, обяснява мъдро македонецът. Проблемът на ЦСКА, драги ни Гьоре, няма нищо общо с човешката психика. Защото трябва да имаш нечовешка психика, за да продължаваш да бъдеш от ЦСКА. Те стадион нямат, пари нямат, нищо нямат, заплати не плащат, тънат в борчове, редят грешка до грешка, той на психология го удари. На това хората му казват катастрофа, а катастрофата не е психологически проблем. Така да знаеш, Гьоре.

Прав е Майкъла да казва, че ЦСКА се е обърнал на приют за безработни. И краят на тази мъка черна не се вижда, ей! Не се вижда!

Oще: георги иванов  гьоре йовановски  цска Видео