Момичето, което скача най-високо | webcafe.bg
Webcafe

Момичето, което скача най-високо

Владислава Кръстева
31.03.2017, 16:07 (обновена 27.12.2017, 21:27)

Колко високо можеш да скочиш, за да спечелиш чисто нови Nike Air Max? Мира Томова доказа, че за да летиш, първо трябва да се научиш да скачаш.

Тя беше сред хората, които на 26 март опитаха късмета си в най-новия монобранд магазин на Nike в The Mall, където се отбеляза Международният ден на Air Max и имаше късмета да бъде изтеглена като човекът, който печели Nike Air Max.

За първи път и София беше част от световната кампания, благодарение на новооткрития магазин на спортната марка.

Във видеото можете да видите как изглежда #sofiaairmaxday.

Визуалният артист Andonasty рисува на живо пано с футуристична визия на легендарната обувка.  Андон Георгиев - Andonasty e художник-илюстратор, графичен дизайнер и съвременен артист, повлиян от стрийт културата в Берлин. Изумителни умения показаха и танцьорите от Макоса Ностра с хореографи Димитър Божилов - Мако и Алиса Белоусова. Двамата, заедно с техните танцуващи колеги и приятели, предизвикаха телата си и гравитацията. За добрия звук се грижеше дуото Vajarov & Paci Pac Pac.

Най-специалното на обувките Nike Air Max е усещането, което оставят - сякаш стъпваш върху облачета. Идеята се ражда в ума на изобретателя Франк Руди, който през 1977 година предлага наглед една щура идея на Фил Найт - поставянето на въздушни възглавници в обувките. Така поставя началото на въздушната революция на Nike Air Max.

Вижте повече за играта тук,

Oще: kiss my airs  nike air max 


Още от Nike+ Run club

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.