Webcafe

Когато Shell и BMW X2 те изберат

Webcafe
29.06.2018, 12:51 (обновена 01.07.2018, 15:27)

"Извинете, какъв е този човек, някакъв известен ли е?" - пита млада жена, провокирана от интереса на група хора, сред които фотограф и оператор, към симпатичен мъж със синя риза. Той тъкмо излиза от чисто ново BMW X2, паркирано до колонките на бензиностанция Shell на "Цариградско шосе" в София, и застава пред камерата. Жената продължава да се интересува: "Защо го снимате?".

Отговорът е малко неочакван:

"Това е Иван Петров. И вече е известен. Като лоялен клиент на ClubSmart той получи голямата награда на Shell - чисто ново BMW Х2".

Само допреди месец 37-годишният пловдивчанин, собственик на малък бизнес за климатични и вентилационни системи, изобщо не е и очаквал, че ще се превърне в един от първите собственици на новото Х2 в България.

Като притежател на карта за лоялни клиенти ClubSmart, той попълва регистрационна форма на специално създадената за играта на Shell платформа. След време дори е забравил, че участва в играта и абсолютно не очаква, че неговото име би могло да бъде избрано сред това на хиляди участници.

Затова и когато Иван разбира по телефона, че номерът на неговата карта ClubSmart е изтеглен в томболата на Shell и BMW, решава, че някой се шегува с него.

Съобщено му е, че той лично печели BMW X2 M SPORT X – автомобил, произведен едва преди няколко месеца.

Иван е толкова изненадан, че дори не успява да затвори телефона, докато шумно изразява радостта си: "Първоначално не повярвах. Чак на следващия ден, когато дойде официалното писмо, че аз съм победителят от играта, разбрах, че е истина".

Като опитен шофьор със собствен бизнес от 17 години, на него много често му се налага да пътува - понякога из цялата страна. Неочакваният подарък възприема като награда за всичкото това време, през което е бил лоялен на горивата Shell и на картата ClubSmart.

Програмата ClubSmart е признание към клиентите на Shell за тяхната лоялност, като им дава възможност да трупат точки за всеки литър заредено гориво или покупка в магазина. Събраните точки могат да се използват за отстъпка от цената на горивото или да се обменят за ексклузивни подаръци и оферти на партньори.

Често картата за лоялност носи и неочаквани награди. Тази годна ClubSmart зарадва няколкостотин лоялни клиенти с награди от BMW. И един човек с този действително впечатляващ автомобил.

Иван редовно зарежда от горивата Shell V-Power. Казва, че зарежда от специалните горива на Shell първо, защото забелязва икономичността им, и второ, заради високото качество. Всички горива на марката минават през редовни независими проверки, което гарантира качеството им във всеки обект на Shell.

Колкото до Shell и BMW, те си партнират успешно през последните години. Баварският концерн обяви Shell за единствен препоръчан доставчик на първокласни моторни масла за автомобилите BMW M по света. От BMW препоръчват Shell V-Power дизел и бензин като специално създадени за върхово представяне и най-добра ефективност на своите двигатели.

От Града под Тепетата Иван Петров е сред първите, получили ключовете от първото по рода си BMW X2.

И със сигурност - единственият, за когото моделът идва под формата на напълно неочакван подарък.

Заедно със съпругата си, Иван пристига от Пловдив в София, за да получи наградата. Неговото ново BMW X2 е във впечатляващ златист цвят, който производителите наричат Galvanic Gold.

Семейството е посрещнато на бензиностанцията на "Цариградско шосе" oт журналисти и екип на Shell. Търговският директор на компанията за България, Мила Петрова, е човекът, който предава ключовете от колата на Иван и му пожелава "безаварийно пътуване".

Доста уместно пожелание, предвид възможностите на новото Х2 – и страстта на пловдивчанина към шофирането.


"Този автомобил има страшно много екстри и определено ще ми трябва много време, за да ги проуча", обяснява развълнувано новият собственик.

Първото нещо, което ще направи заедно със семейството, когато се приберат в Пловдив, е да отпразнуват голямата награда. А следващият общ план включва пътуване с новото BMW и с двете деца - най-вероятно първо до морето:

"Колата няма да е същата след двете деца, но... Това се случва един път в живота на човек и как да не му се порадва!".

Един от слоганите на BMW X2 гласи, че това е "автомобил, който не се оставя да бъде избран. Той ви избира". Сега, може да добави "Той и програмата за лоялност на Shell".

Иван Петров може да потвърди, че явно понякога се случва и така: този път Shell и BMW  избраха него. А от новата си придобивка очаква да му осигури незабравими приключения – ако може до по-далечни дестинации.

Oще: bmw  bmw x2  clubsmart  shell  горива  награда 


Още от Бензин в кръвта