Webcafe

Герой с ментов характер


25.05.2018, 12:11 (обновена 30.05.2018, 17:46)

еп.8 /10: коктейл Bulleit Mint Julep

Ръжено уиски от Кентъки и мента от грижовно поддържаната градина на съседа (за страхотно питие е, няма да ти се сърди... стига да го почерпиш) - това са съставките в основата на Bulleit Mint Julep. Е, и малко сладост. Последвай рецептата и открий новия си фаворит.

Bulleit Mint Julep

Съставки:

  • 60 ml уиски Bulleit Rye
  • 5 ml захарен сироп Демерара (2:1)
  • 4 стръка мента
  • Лед
  • Връхчета мента

Метод: Изсипете захарния сироп, след което добавете ментата и я намачкайте. Добавете уискито и леда и поръсете с ментовите връхчета.

За World Class Home Edition

World Class Home Edition пренася първокласното коктейлно изживяване в комфорта на собствения ви дом. Следете поредицата рецепти за коктейли, приготвени в няколко лесни стъпки от World Class барманите на България Николай Нейков, Димитър Димитров и Димитър Петровски с висококачествена алкохолна основа, семпли и достъпни съставки, и без специализирани бармански инструменти, за да се насладите на истински страхотни напитки винаги, когато ви се прииска.

Oще: ad блок  world class home edition  коктейл  напитка  рецепта 


Още от World Class Home Edition

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.