Да харесваш Денина Мартин е лесно | webcafe.bg
Webcafe

Да харесваш Денина Мартин е лесно

webcafeНеда Нейнска
14.07.2016, 09:14 (обновена 16.09.2016, 20:14)

1 от 4 снимки Назад Напред

Денина Мартин

Денина е от онези създания, за които човек мисли, че са градска легенда: хората, които изглеждат еднакво добре както на снимки и на живо, така и под флуоресцентна светлина в мол с бижута и аксесоари на FolliFollie

Денина е от онези създания, за които човек мисли, че са градска легенда: хората, които изглеждат еднакво добре както на снимки, така и на живо, и дори под флуоресцентна светлина в мол.

С високи обувки, изрядно бяла рокля и префектен грим, за момент се зачудих дали идваме от една и съща пещ навън, или тя обитава някое паралелно простронство с постоянен климатичен контрол и особено благорприятна за кожата атмосферна влажност.

Обикновено това са момичетата, които другите момичета не харесват нарочно, защото тяхната коса никога няма да е толкова лъскава, нито тенът толкова равномерен. Но когато въпросното момиче не спира да се усмихва през цялото време, докато сте заедно - друг вариант няма.

Над 19 хиляди почитатели на блога й само в Instagram са съгласни: да харесваш Денина Мартин е лесно.

Седмица след като излиза в отпуска по майчинство, на Денина й доскучава много. Започва блога си deninamartin.comмалко несигурна в посоката му, мотивирана по- скоро от  желанието да създаде нещо свое.

Две години по-късно казва, че е влюбена, защото успява да открие нещото, с което не е подозирала, че иска да се занимава (преди работи в ПР и маркетинг).

Бебето не забавя разрастването на блога, нито променя афинитета й към високите токове.

Единственото, което се е променило е, че сутрин вече е още по-експедитивна - отнема й между "две и петнайсет минути" да се облече - завидна скорост за стандартите на всеки, особено на моден блогър.

Най-хубавото следствие на воденето на блог, според Денина, е, че се чувства освободена.

Това, според нея, е най-важното правило на добрия личен стил - "да нямаш предразсъдъци, да не се страхуваш".

Смее се на себе си преди две години, когато абсолютно е отричала определени комбинации (златно и сребърно), които сега харесва много.

Убедила се е, че когато човек опитва нови неща - от смесване на цветове, които преди е смятал за несъвместими, до това да се впуска в различни проекти и интересни срещи - "това рефлектира във всяко едно отношение в живота: колкото повече неща ти се случват, толкова повече се се отпускаш и ставаш по- смел, искаш да опитваш още нови неща".

Привърженик е на следването на тенденции по-скоро като ориентир, отколкото като канон, защото смята, че модата трябва да отразява индивидуалността и най-вече да ни кара да се чувстваме добре и верни на себе си.

За нея лично това са по-женствените дрехи, ярите цветове, които избира смело и от Folli Follie за фотосесията ни.

Радва се искрено на червеното на чантата, на азурното синьо на портмонето, на бялото на очилата. Рядко срещан афинитет в бранш, в който черното е издигнато в особен, почти религиозен култ.

След обстойна проверка (три часа фанатично ровене из архивите на блога й в 2 през нощта, ако трябва да съм честна), успях да открия само една черна рокля.

Трудностите, които среща с блога са свързани основно с това, че блогърството все още е сравнително прохождащо като професия в България и много хора не го приемат насериозно. Други пък, казва Денина, изобщо не са чували за това.

В по-малките градове й се случва да обяснява какво точно е блог, защо го прави и какъв е смисълът.

А защо, всъщност, го прави?

"Винаги ми е липсвало изкуството в живота. Усещала съм, че имам нужда нещо аз да създавам, но нито мога да пея, нито мога да рисувам! И това сега е моя си вид изкуство, на който наистина много се наслаждавам".

Усмихва се особено широко и обезоръжаващо искрено след като казва това, което ме кара да й повярвам. И далеч не съм сама.

Снимките са направени в 60's Food Bar Café и Folli Follie в Sofia Ring Mall. Бижутата и аксесоарите на Folli Follie може да намерите в магазините на марката в Serdika Center, Mall Paradise и Sofia Ring Mall.

Oще: denina martin  folie follie  follie follie  follifollie  folli follie  instagram  sofia ring mall.  аксесоари  бижута  блог  блог за мода  блогър  денина  денина мартин  дрехи  инстаграм  мода  моден блогър  стил  чанта  часовници 


Още от Ad блок