Webcafe

Хо-хо-хо и не искаме да чуваме за тези коледни филми повече

webcafeLifecafe
15.12.2018, 14:13 (обновена 17.12.2018, 18:36)

1 от 8 снимки Назад Напред

сам вкъщи

Снимка: © IMDB

"Сам вкъщи"

Не ни разбирайте погрешно, филмът е забавен, а някога сигурно е бил "върхът на сладоледа" откъм хумор и забавни моменти. Но откакто го дават всяка Коледа, буквално всяка, вече почти няма човек, на когото не му е писнало или дори откровено го мрази.

Бас държим, че и около този 25-ти декември все някъде ще дават как Кевин са го забравили сам вкъщи и малкият рус хитряга трябва да се справя сам с престъпниците, да ги кара да ходят по "Лего", да ги гори и какво ли още не. Чак се чудим как още не са обявили филма за неподходящ за деца под 12...

Коледа е време за семеен уют, който почти неминуемо включва някоя и друга тиха и спокойна вечер пред екрана с някой приятел тематичен филм.

На теория коледните филми са идеалното забавление за цялото семейство - от най-малките до най-възрастните.

На практика има един куп заглавия, които предпочитаме да не чуваме повече, камо ли да гледаме.

Разбира се, начело на тази класация застава "Сам вкъщи" и проклятието да гледаме как Кевин се справя с двама глуповати крадци абсолютно всеки декември. Абсолютно сме сигурни, че тази Коледа все някъде Маколи Кълкин ще бъде забравен, докато родителите му летят за Париж.

За съжаление това далеч не е единствения празничен филм, който е изключително досаден на по-голямата част от зрителите. Нелепи сюжети, клишета на килограм, романтични комедии, които не са нито романтични, нито особено забавни.

Да не забравим, че голяма част от тези проекти завършват със сладникав щастлив край, писнал на зрителите, защото е твърде шаблонен.

В галерията ще видите 8 коледни филма, които, деликатно казано, не понасяме.

Oще: да преживееш коледа  джак фрост  досадни коледни филми  елф  коледа  коледата невъзможна  коледни филми  палави мамчета  палави мамчета по коледа  празници  сам вкъщи  снежният човек  фред клаус  четири коледи 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.