Момичета на 16 и 24 години се предлагат така, между другото, в софийските кръчми | webcafe.bg
Webcafe

Евтините жени на София

Явор Фингаров , Дойче веле
03.05.2011, 10:54 (обновена 09.11.2014, 17:52)
Леките момичета на София

Снимка: © http://359fun.com

Не са проститутки, но се продават. Гледат злобно и сластно

Това произведение не се препоръчва на хора, които са чувствителни към неприличните изрази! В редакционния блог на Дойче веле Явор Фингаров пише на ръба между сатирата и треската. Бълнуванията му се раждат в един софийски клуб. Те просто се тресат като силиконово малеби. Те са там.

Те трябва да бъдат привлекателни. Задушно е, въпреки мощния климатик. Музиката е същата като миналата година, като преди 3 години, като преди десетилетие. Някои неща са евъргрийн, например - скудоумието на диджеите и музикалните оформители в България.

Жените са там. От грима физиономиите им приличат на платно на Кандински. Устиците им излъчват пренебрежение и премерена злоба. Поклащат стройните си тела, изваяни след стотици часове във фитнеса.

Тези тела са еднакви, заради еднаквите упражнения, заради еднаквите диети, заради еднаквите страсти. Лицата им не са безизразни, но в изражението им зее дупка. Дупка от ужасяващата липса на човечност, ужасяващата липса на Смисъл.

Клонираните атакуват

В потните сепарета, където срамните въшки се чувстват у дома си, като питони са се излегнали поувехнали чичковци. Вече оплешивяващите темета блестят под шарените диско-топки. С хищен поглед те следят парада на младата плът.

А той се провежда заради тях. Жените танцуват. Искат да бъдат забелязани, искат да бъдат черпени.

Не са проститутки, най-обикновени момичета. На възраст между 16 и 24. Вашите дъщери.

Танцуват разголени и чакат състоятелните чичковци да им викнат по някой коктейл. Искат да преспят в хубавите апартаменти на тези чичковци. А след това да бъдат заведени в мола.

Сексът, разменен за най-различни обходими ненужности, закупени с парите на чичковците, за тях не представлява морална дилема. Не представлява никаква дилема. Дали ще го нарекат "той ме кара да се чувствам желана" или "той се държи галантно" няма в случая никакво значение.

Може дори да бъде абсолютно акуратно артикулирано като "търся си богат мъж". Но в случая формулировката няма никакво значение. Все тая как ще бъде наречен един геноцид, нали така?!

Гледал съм снимките им, дългите фотосесии във Фейсбук, крещящи "искам богат мъж". Те са еднакви. Жените са различни, но само по име. Визиите (както те наричат външността си) са еднакви, желанията са еднакви, мечтите са еднакви, моралът е еднакъв.

Мелодраматичният поглед, замрежено насочен директно в обектива, предизвикателната чупка в кръста, нацупените устички, тоновете грим, тупираните коси, третирани с промишлени количества лак: така седят те, жените, с техните петсантиметрови поли, дълбоки деколтета, сутиени вечно с един номер по-малки, та да повдигат циците нагоре.

И те, тези жени, седят фръцнати в жалкия си вид и чакат чичкото. Като ги гледам как го чакат на бара, просто ми иде да им изкрещя: "За Бога! Интересно е, което не се вижда, защото което се вижда, вече спира да бъде интересно!

О, жени, знаете ли точно колко квадратни сантиметра от телата ви са останали интересни?!".

Повръща ми се...

На бара седи момиче. Гледа злобно и сластно. Става ми гадно. Насочвам очи към тялото й, перфектното дупе, стройните й високи крака, нацупените силиконови устни, преливащите силиконови гърди.

Пола по-скоро дразнеща, отколкото изпълняваща функция. Токовете са поне 15 сантиметра. Гледам я, а напиращото физиологическо желание изобщо не е сексуално - иска ми се да повърна.

Тя също ме поглежда, за една десета от секундата интересът и влажността в очите й отстъпват пред суровата ярост на човека, чието време си изгубил.

За обиграния й поглед всичко вече е ясно. Раздърпаният ми пуловер, евтината цигара, 5-дневната ми брада: очевидно бедняга, който не може да я качи на мерцедес, да я заведе в мезонета си и после на шопинг.

Едва ли се е досетила, че мога да напиша някой и друг стих, пък и това едва ли може да бъде монетизирано.
Имам прозрение: щом жените използват масово такъв маркетинг за себе си, значи точно тази стока масово се търси на пазара!

И повечето мъже искат така опаковани жени. Това е тъжно.

Значи саморазбирането и самоопределянето на тези български жени е отчайващо принизено. Жената очевидно иска да бъде възприемана единствено като безмозъчен къс месо с дупка между краката - това с извинение към по-чувствителните читатели.

Като евтина курва, която за нищо не става - пак с извинение. А това ще е краят на еманципацията на българските жени.

Защото излиза, че те доброволно приемат подчинената си обществена роля, в която срещу вагинални екстри получават елементарни житейски луксове. Например - прахосмукачка, за да чистят под дивана, на който мъжът-шкембелия седи и гледа мач.

Смъртта на Смисъла

Да, явно няма Бог... И разсъблечените млади жени ще продължават като обезумели да се кършат под лъстивите погледи на дебелите състоятелни чичковци, и ще продължават да разменят вагината си за посещения в мола, и ще продължават да бъдат произволно заменяемо сочно парче месо с отверстие...

Стана ми задушно, излязох навън, запътих се към едно евтино кръчме. Докато се наслаждавах на спокойствието на малките централни улички, жените на София, там в онова заведение, започнаха бавно да умират в съзнанието ми.
Мир на праха им.

Осама, попфолк, айде стига!

Oще: жените  заведения  мерцедес  мол  момичета  мъже  плът  проститутки  секс  сепарета  софия  тела  чичковци  шопинг 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 02.05.2016, 10:17

188 Ангел Филипов- Ахаиръ.1343448432348941 | 02.05.201610:22

Скъпи читатели, след като така силно искате да напишете своята позиция, а и като гледам броя на коментарите и интереса към статията, не се косете, авторът е Успял да ви заинтригува, признайте си! Дали ще го критикувате и отричате или приемате и поддържате, той ви накара да се замислите сериозно! Такава е ролята на Истинския журналист, да ви събуди и да ви накара да се замислите и ако може да Промените поне нещичко в Собствения си Живот!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.07.2011, 12:03

187 Дракон с кисело зеле | 29.07.201523:11

Може ли, ама верно, да спрете да изваждате от гроба някакви отдавна умрели статии?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.10.2014, 11:19

186 diegos | 29.07.201515:27

Написаното от въпросния индивид е евтино, почти колкото жените които са таргет на словесния му онанизъм. Да, опитва се да печели евтина слава с евтини трикове. И му връзват предимно жени, които в стремежа си, да се разграничат от "лошите и износени жени на София" фанатично симпатизират на текста. Евтини жени има. Евтини автори също. Не знаем кое е по вредно. Та, по повод коментарите...

* * * 03.05.201116:49

Върбан Фингера беше решил възмутено да похарчи стипендията си за пропаднала проститутка. Възмутен почука на мръсната врата в мръсния коридор на мръсна панелка в Младост 5. Потриса се от миризмата която го лъхна, щом портиера- мутра отвори външната блиндирана врата. Фингера никога не беше ходил в казарма, но деликатния му нос долови уханието на партненките на цяла рота кашици след марш на скок. Възмутен прекрачи бордея запушвайки дихателния си орган с мокра кърпичка Арома.

- Какво ще ми предложите?- възмутен зададе въпрос Върбан, в който основателно се намекваше, че търси качество и материализиране на перверзни фантазии.
- Имаме дебели, слаби и мургави- презентира стоката Мадам, жена с фзиката на велик йокодзуна, след което отегчено задъвка олигавен фас. Внезапно стана и измери хилавата върлинеста фигура на Фингера с поглед- Може и мен, че имаме много клиенти и малко момичета, само трябва да кихнеш 5 лв отгоре- оцени уменията си дъртата брантия.
- Аз пиша в редакционния блог на ББС, фор крайст сейк! – още по възмутен изграчи момъка- при това с много трескава сатира!
- Значи ти си този който шари стените на блока със спрей, а-а-а? Заради теб пенсиите викат патрулките и ни спъват бизнеса. Тесла, Кирка- открих го- зави като сирена на 2 юни Мадам, а от ушите на Фингера текна кръв.

В тясното помещение нахлуха две горили. Първата беше посрещнала Върбан, но втората наистина уплаши таланта на ББС. Ако Кинг Конг беше съпруг, а Виталий Кличко съпруга, тяхното дете щеше да прилича на Кирката. Висок два и широк метър изрода изпълваше стаята с агресия и адреналин, които можеха да се режат с нож. Животът на Върбан започна да се точи като кинолента в долнопробен миризлив киносалон. И точно когато в неговото съзнание се прожектираше първата му статия в интернет, върховното постижение на краткия му жизнен цикъл, усети около врата си мазни пръсти стискащи като хидравлична преса. Зъркелите на Фингера панически започнаха да търсят пространство в стеснените от налягане очни орбити, а краката му се мятаха като кълки на прясно обезглавена кокошка.

- Тесла, коп`ле, глей тоз Донадони как се гърчи- демонстрира оскъдни познания за Ренесанса Кирката- ше рисуваш ли пак бе, бояджия?
- Аш не ришувам, ас писа- бореше се за кислород Върбан, а езикът му правеше пируети като Албена Денкова – в интер... успя да промълви полузадушен Фингера.
- Оставете го- рече ангелски девичи глас- чела съм го. Той драска само в глобалната мрежа.
- От ЕОН ли е, неговата мама?- стисна още по силно Кирката, а Върбановото лице смени няколко нюанса на дъгата и се спря на цвят неузрял патладжан.
- Писател е, пише в нета- поясни ангела- пусни го Кирка.
- Пишлеме юзър- обобщи авторитетно Теслата, а Кирката с неохота разхлаби захвата.

Върбан засмука жадно въздух, а белите му дробове започнаха да помпат бясно като пречиствателна станция с изчерпан капацитет, докато диафрагмата танцуваше от щастие. Възкръсналият огледа спасителката си. Миньонче с гърди които можеха да спрат пясъчен часовник. С пола- колан и корсет който умножаваше въздействието на циците така, че колието и беше почти успоредно на пода. Върбан реши да и посвети сонет, въпреки лошото мнение което имаше за този тип жени. Внезапно Фингера изпита омраза към себе си, за проявената слабост... в слабините си и най вече в сърцето, което беше трепнало. Но омразата към платената жрица беше тройна.

- Как е, плащат ли дебелите, плешиви, разплути, богати чичковци?
- Намери си работа, Върбане. И по възможност момиче- каза платената нимфа. - Избръсни се, откажи цигарите и зарежи клошарската мода. И търси това което искаш, не това което мразиш. Защото ще си помисля, че мечтата ти е, да си богат и разплут чичко, но нямаш смелост за това. По лесно и безопасно е безцелно да изливаш злоба. Злобната констатация не променя хората, само ги изравнява с техния автор.
- Как ти е името?- задавен от жлъч попита сатиричния Фингер след две минутна пауза.
- Климентина. И нямам цена за теб- каза момичето.

Върбан излезе от бордея и заслиза по стълбите. Когато стигна до партера извади швейцарско ножче и издълба в стената “Климентина е долна курва”.
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 03.02.2011, 17:46

185 iii_krv | 29.07.201513:15

Анета Попова | 03.05.201112:00
Много вярна статия, но само за единици от жените или по-скоро момиченцата. Аз не съм такава, не са такива нито приятелките ми, нито някоя от познатите ми. Тази грозна картинка е само по дискотеките в София или по-точно по пошлите поп фолк кръчмета...
======================
Не съм от тях, как' Сийке, не съм от тях! Много щастлив Много щастлив Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.07.2015, 09:50

184 lawandi | 29.07.201509:55

Много забавни коментари! Смях се от сърце!
Такеши писател ли сте? Бих чела всичко написано от Вас с голямо удоволствие.
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 03.02.2012, 11:00

183 Боян | 29.07.201508:40

Статията е малко гнусна, автора също. Не ми харесва игнорацията на първичното. На природното. Жени слабохарактерни, жени които нямат вяра в себе си и мъже подобни им, хора окъсали. Глад в България и малограмотни българки. Те се залъгват в чичковци, подсъзнателно искат да им родят и да са подсигурени малките. Всичко е заради потомството. Природа, а да се игнорира природата, е малограмотно и нечистоплътно. Това са избити лични комплекси, автора е чист онанист, неспособен да вижда, маска от общопознатия комплекс. А това, че има хора като него, които не виждат човешко същество, дори зад 15см ток и 800гр силикон с много грим, това е чудовищно. Ненавиждам подобно лицемерие, такова търсещо менторство за ценности и морал, в свят изпълнен с такива трудности. Тоя е гнусен и жесток, натоварващ хиляди невинни създания, извинявайте -човешки същества, които до едно имат чисто и просто нереализиран потенциал.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 24.09.2010, 10:49

182 иван | 25.03.201510:57

Някой, не си спомням кой, беше казал, че „Земята се върти, защото всеки си гледа работата!” Затова вместо да съдим другите (тогава, когато те, ако и според нашите възгледи да постъпват зле, не вредят на никого, а само на себе си) по-добре би било да се вгледаме сами в себе си.........

Живей и остави другите да живеят както намерят за добре! И толкова!

Всеки според наклонностите си (и според възможностите си, естествено) си подбира начин на живот, който най-много му подхожда и го удовлетворява. Не пречи, че за някой друг, този начин на живот не изглежда така привлекателен, а напротив..

Ако аз, например, съм си харесал начин на живот, част от който може да се дефинира като: „Яж, пий и пътувай по света, за да опиташ ,какво ядат и пият хората там!”, това не означава, че съм алкохолик, лаком и хаймана, а за всичко останало съм сляп и глух.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.12.2010, 12:04

181 LaForce | 25.03.201509:52

тая статия трябваше да е именувана "Девствения неудачник отвръща на удара".

Батенце, сички разбраха, че не ти пускат и трябва да си плащаш... не ни занимавай повече... па и като си дойче веле оди си у дойчландия там са по скъпи жените , но за сметка на това са по-грозни - така че няма да имаш проблем с опазването на девствеността си...
   

оценка

+4 -2

Регистриран на: 25.03.2015, 09:21

180 Sneji Kasabova | 25.03.201509:36

Не ви ли омръзна от години да обвинявате добре изглеждащи те жени за вашия неуспех. Ако не сте забелязали, нещата са много различни. Аз нито чичковци и куклите по мола от отдавна са на изчезване. Масово жените работят и се издържат сами или помагат в семейния бюджет, това че изглеждат добре и се забавляват по заведенията няма нищо лошо и в по големия процент сами си плащат сметката. Не съществуват крайности винаги гледайте от едната и другата страна. Елементарно и издържано е да се повтарят коментари стихове и притчи, по различен начин поднесе ни , но от 10 години. Хората се променят, ако се наричате коментатори, писатели , хейтъри или там каквито и да било поне бъдете в крак с промените. Не оставайте в един доста не процъфтяващ и отдавна отминал период. Време ви е да се модернизиране.
   

оценка

+3 -0

Регистриран на: 23.03.2015, 19:03

179 Elly Tsvyatkova.1271260498 | 23.03.201519:10

Абсолютно съгласна съм с тази статия. Аз съм момиче, на 21 години съм и ме е срам от моите връстнички ( и от по-големите "дами" ). Аз слушам рок, което не значи, че не се къпя, както много хора казват. За съжаление, по мое мнение, в момента е много лесно да прецениш един човек, спрямо това каква музика слуша. Важи и обратното. Ей.. как веднъж в едно рок заведение или едно нормално, не видях момиче с 5 сантиметрова пола и 100 тона грим. Къде останаха момичетата, които не се притесняват да излязат без грим, с ниски обувки и топло облечени през зимата. Преди няколко дни бях свидетел на нещо покъртително. Беше изключително студен ден и една дама беше облечена с прозираща блузка от която се виждаше нейния сутиен и тънко пролетно якенце, докато аз зъзна в огромното си зимно яке. Какви майки ще сте?!?!?!
По тази тема може да се пише много, много, много.. Често ме е срам, че съм жена. Понякога ме е срам, че съм българка. Живеем в прекрасна държава, но сме заобиколени от грозни хора.
   

оценка

+3 -2