Ако ти е скучно през лятото - продавай лимонада | webcafe.bg
AdCafe

Ако ти е скучно през лятото - продавай лимонада

AdCafe
20.06.2017, 17:06 (обновена 10.07.2017, 14:06)

Как се прави успешна реклама с дете и борова гора

Лято. Малко момче отива на ваканция със своето семейство. В скуката детето решава да направи нещо и организира щанд за продаване на лимонада на пътеката към близката горичка.

За съжаление в идеята си то не е само. Две сестрички се изправят на пътя му в лицето на могъща конкуренция. Момчето изостава от тях технологично, защото докато пренесе лед от хладилника в къщата, която е доста отдалечена, всичко се стопява.

По-голямата му сестра решава да се притече на помощ и благодарение на таткото поръчва по интернет нещо от Allegro - водещ електронен магазин в Полша. Хладилна чанта. И "бизнесът" на детето потръгва, а семейството отново е единно.

Това простичко като послание, но трогателно заснето видео представлява всъщност изключително запомняща се реклама за сайта за електронна търговия allegro.pl. Рекламата е създадена от агенция Bardzo, а слоганът, както и при предишни реклами, е "Какво търсиш?".

Отговорът в случая е "лимонада".

Темата на рекламата е много добре подбрана за започващия горещ сезон. Краткото видео се вписва чудесно в определението "лятна реклама", тъй като за учениците ваканцията вече започна.

А за всички останали остава носталгията по детството, когато ни тревожеха неща, на които днес бихме се смели с глас.

Гледайте рекламата

Oще: allegro poland  как се прави успешна реклама  лятна ваканция  момиче  нова реклама  полска онлайн компания  продажби онлайн магазин  реклама  реклама на онлайн магазин  скука  хладилна чанта 


Още от Реклама

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.