Любовен лов IV | webcafe.bg
Webcafe

Любовен лов IV

Една Хубава и Умна
31.01.2011, 10:15 (обновена 01.02.2011, 07:24)
жена, цигара, бивша, сянка

Снимка: © Getty Images

Мернах го в един бар - танцуваше си сам на някаква странна музика...

Признайте - бях относително честна. Още в началото на предишното писмо споделих, че ще следвам алгоритъма за търсене на мъже в мрежата, по средата го заявих в прав текст, а в края му си направих реклама. Това говори ли ви нещо?

Няколко души подсъзнателно са отгатнали и са си направили устата за контакт, почти се изкуших да се облегна на неподправения им мачизъм, ухаещ на  бира, цигари и самотен секс.

Всичко се развива точно по план. Четейки коментарите след Любовен Лов III попаднах на няколко перли, засега словестни - но пък какво начало. Защото нещата няма да свършат до тук. Предстои "Игра с публиката".

Представете си, че заедно провеждаме експеримент, който цели да покаже възможно ли е - чрез мрежата - човек (добре де, жена) да намери "своята половинка".

Аз съм убедена в това, но вие не сте. Повечето от вас са на мнение, че много се лъже при виртуални контакти. Това е само отчасти вярно. Пряко касаещата индивида информация може да бъде изкривена, това е безспорно, но хората са склонни да бъдат относително откровенни, когато се коментират ситуации и преживявания на непознати.

Дайте си труда да прочетете коментарите внимателно и ще разберете толкова много неща за коментиращите. Ако сте по-аналитични, може да прогнозирате достоверно дори размера - не че има значение, но някои твърдят, че има смисъл. Какви големи сърца имат някои хора - почти като номенклатурен апартамент на Опълченска, в частта до Докторски паметник, разбира се.

В ролята си на "голямата награда" смятам, че ви дължа още малко информация за себе си. Понеже се предполага, че вече сме загубили женската аудитория, ще си позволя да говоря като за мъже.

Тактико-технически данни:

Височина 172 см; тегло 60 кг (знам, че имам право да лъжа с 8 килограма, но просто не се налага); коса - червена, много къдрава (с нея вървят лунички - един от недостатъците, за който споменах, че умея да прикривам); очи - зелени (змийски изумруди).

Плувам и карам ски, играя тенис на корт (карета, синглите не са за дами, а за кучки).

Завършила съм английска гимназия в голям български град. На този език започна обучението ми в Германия, след 2 години преминах на немски, в противен случай преподавателите те гледат малко ядно.

Какви не харесвам

За Германия не ми се говори, но ще ви разкажа за последната година тук, в България - откакто съм фри. Така ще разберете не какви мъже харесвам, а какви не харесвам. То май това е доста по-важно.

Някъде в коментарите имаше следното определение: мъжете били два вида - комплексари и егоисти. И женени - бих добавила (но те не са обект на моя интерес). Лоялността е качество, което един мъж или има или няма. Ако изостави съпругата си заради теб, недай боже и деца, чакай го после да ти е верен.

Мъжкият Егоизъм е перманентен, но не и константен - не се радвайте - за съжаление е едно от онези  човешки недостатъци, които с възрастта се задълбочават. Не ме карайте да ви давам обратен пример - може и да има, но не ми идва наум.

Господин Его

Имаше доста големи шансове, но се издъни по невероятно семпъл начин. Познавахме се добре, беше нещо като конкуренция в инвестирането - брат му, значително по-възрастен - живееше в Австрия и наливаше огромни пари у нас (злите езици твърдяха, че парите са си български).

Господин Его управляваше на място бизнеса, според него гениално (същите зли езици казваха друго, намекваха за безумни комисиони и раздути 6 пъти цени, източващи фонда), но всъщност само голямата инерция от подкупите му позволи да продължи напред, когато другите спряха.

Неизменно беше придружен от прекрасен екземпляр мъжка немска овчарка, нещо като бодигард, който смятах за добричък и мил, просто защото не ми обръщаше никакво внимание.

"Взех го на месец, беше топла пухкава топка. Невероятно. Към никого не съм се привързвал толкова..." - когато ми го каза, той почти се просълзи, а аз със сигурност. Сега беше голяма застрашителна топка, реагираща на миризма на оръжейна смазка - ръмжеше гърлено, тихо. Твърдяха, че при вида на извадено оръжие направо напада. Говорехме веднъж за дресура и как това животно е научено по миризмата безпогрешно да разпознава кой има оръжие. "С бой. Като беше малък, го спуквах от бой с един пистолет намазан с оръжейна смазка...", обясни Господин Его

Седяхме в джипа му, извади пакет дъвки и лапна една. Не ми предложи. Тогава се светнах, че никога не ми предлага дъвка или бонбони, а постоянно дъвче.

Отнесеният

Мернах го в един бар - танцуваше си сам на някаква странна музика. Гледах го като омагьосана, излъчваше нирвана. Приятелите му пиеха - празнуваха неговия рожден ден - а той не седна.

Бях излязла с едно младо момче, нищо специално, да подишам обожание. Досаждаше ми - искаше да държи ръката ми, понечи да ме целуне, но така го изгледах, че направо се спаружи. Тутакси ми стана жал, но ми мина, като изнахалства да дойде с мен до вратата на тоалетната - да не би някой да не разбере, че сме заедно. Платих сметката и му казах да си ходи - само дето не се разплака.

Аз отидох да танцувам с Отнесения. Бяхме сто дни заедно - той го измисли - да не се разделяме, да не си правим забележки и да не се ядосваме сто дни - после ще решаваме.

Издържах геройски. Сто дни на самобичуване "ти ще ме зарежеш", "за какво съм ти", "аз не съм за теб", "с моето програмиране как мога да си мисля, че ще те задържа" - сто дни, по 24 часа - без времето за секс.

Сексът беше страхотен. Отнасяше се по някое време, можеше така да откара с часове - чакаше да вдигна децибелите и хоп - готов.

Това бяха двама коренно различни мъже, съвсем нормални на пръв поглед. За ненормалните няма да разказвам - контактите не прескочиха виртуалния стадий. Огромна армия ненормалници с клавиатури в ръце.

Именно от там ми дойде и идеята - в природата няма крайности - би трябвало разпределението на нормалните да е Гаусово (това е майтап, другото име на Гаусовото разпределение е "нормално"). Май загубихме и мъжката аудитория, а ?

P.S. В момента съм в Дубай, във връзка с работата. Интересното е, че тук ми предложиха много добра оферта за Катар, кой знае защо тях кризата не ги е засегнала. Не съм била в Катар, но така или иначе трябва да се върна в България, такива са ми самолетните резервации. А после ще видя и Катар.

Ти харесваш ли Катар? За който не е разбрал - ТОВА Е КАСТИНГ.

Oще: его  егоизъм  любовен лов  мъже  отнесен 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 07.02.2011, 14:07

86 try again | 10.02.201105:01

И аз прочетох всички коментари и имаше защо - някои са почти толкова свежи и интересни за четене, колкото и самите статии. Авторката определено заслужава адмирации. Едно уточнение за все още неразбралите (забелязах че има и такива) - първите 2 части са писани от друг човек или поне някой иска да мислим така (май прекалявам с четенето на конспиративни теории)Усмивка

Колкото до въпроса за Катар , на който никой не си даде труда да отговори - и аз самият не мога да дам еднозначен отговор. През 6те месеца прекарани тук често размишлявам по темата. Престоят и работата в Катар определено си имат положителни страни, като най главната не е, че страната е подмината от кризата - което според мен не е много вярно - за последните 2 години цените на стоките и услугите доста са се вдигнали, а развитието е позамряло. Това обаче се промени от момента на спечелване домакинството на световното по футбол през 2022. Правителството на тази миниатюрна страна с население около 2 милиона(2/3 от които чужденци) ще инвестира в инфраструктурни проекти близо 100 милиарда долара през следващите няколко години а и най важното е, че може да си го позволи имайки предвид огромните залежи от нефт и природен газ. Едно от нещата което най силно ме впечатли е почти нулевата престъпност, за което шапка им свалям, дори и да е постигнато с не съвсем демократични методи.

Все пак темата тук беше любовен лов, така че спирам със статистиката за да не отегчавам повече аудиторията.
Желая успех на "Една Хубава и Умна" в любовните игриУсмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.09.2010, 03:03

85 baba | 05.02.201122:07

Признавам си, този път прочетох първо коментарите, а после статията. Оставих си това удоволствие за съботата. Развеселих се от свежия баланс между женската провокация в статията и мъжката игра в коментарите. Един плах комплимент от мен.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.10.2010, 22:15

84 Nikolay Kyosev | 05.02.201101:52

На Катар, на катър или магаре.... щом за тебе е парсата (всеки път като плащаш сметката ще плача трогнат, обещавам) аз съм за!
Официално, за пред чаршафите сме благоверни съпрузи, а след 22.00 се омешваме кой както свари. Ко ше каеш? Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.02.2011, 16:06

83 Elisabeth Nikolova | 04.02.201116:23

Интересни статии! Мисля, че някой се е опитал да направи анализ на съвременните взаимоотношения мъж-жена! За кой ли път фактът , който изпъква е, че мъж липсва! Новината за жената не е по-хубава - лъскава подвързия! Като малка много обичах да ям бонбони! Особенно тези със станиолената опаковка! Разопаковах ги така, че фолиото да изглежда цяло и да прилича на пълно с бонбон! Представяте ли си какъв бой изядох, когато ме разкриха!
За какво е цялото това бъхтене? Да намериш подходящия мъж?! Никой мъж не е подходящ! А няма човек без недостатъци, които в един момент да не ти отравят живота! Истинският въпрос е, какво си в състояние да приемеш! Коя от гадостоте си готова да преглътнеш! Точно като във Фактор страх! И... ако се направиш на тъпа, това е истинският комплимент за мъжа!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.02.2011, 14:10

82 Християн Христов | 04.02.201114:18

Аз съм направо потресен.. не само жените със социални проблеми, още повече бива ли ти му подаваш пръст, а той отхапва цялата ръка. Да кажа нещо за статията найстина е страхотна. Има много умел контекст, който зарибява определено. Успех в начинанието Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.09.2010, 22:56

81 Boryana Antimova | 02.02.201100:19

Пляскане такеши
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.02.2011, 18:00

80 WB | 01.02.201121:34

Народа се умопобърка - килограмите на дамата й били много за ръста. Не е Бухенвалски манекен или модел на Виктория'с Сикретс - грях голям Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.02.2011, 20:09

79 alchimik | 01.02.201120:53

Скъпа , незнам какво е Гаусовото разпределение , но ти завиждам на оптимизма . С тези ТТ данни които си дала тук ( ако са верни ) - какъв типаж мъже ще завържат с теб връзка ( ама честно ) ? Лично ти как мислиш ? Но все пак ако държиш да търсиш - търси Оцеляващия , Импулсивен и малко Див екземпляр , които ще те цени според характера .

Успех .

П.П. Кастинг ? Тук в мрежата ?!?!?! - Аз ще ударя 3 / три / шестици от тотото , отколкото ти да успееш в това начинание .
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.02.2011, 09:52

78 kiko_70 | 01.02.201118:55

....Здравей Пипи,
.... Знаех, че ще се появиш....
.....От един макар и мъничък абзац, веднага те познах.... В миг си представих, как луничките сияят като зведи около зелените ти очи, а палави червени къдрици се опитват да ги скрият....
.... Знам за влечението ти към авантюри и пътешествия, но новите ти приключения направо ме вкаменяват..... как винаги успяваш да попаднеш на такива хора и в такива ситуации....
... Страх ме е да попитам какво правят Томи и Аника, чувате ли се... ако и с тях имаш отношения като последните ти, по-добре не ми отговаряй...
.... За Коня и г-н Нилсон няма да питам, че се изчервих....
... Но така времената се менят, а и приказките също....
... А аз как съм....
... Дъъъъълго време мина откакто лягах и ставах с теб... С възраста интереса отслабна, тъй като в книжките ми нямаше снимков материал, а само рисунков..... пък аз се равивах... започнах да се ровя в „Некерман“ и да търся раздели с бельо и каки с две дълги чорапчета..
... но лудориите оставаха в главата ми... така например преди един час по биология, реших да изненадам момичетата от класа... за целта посях със семенната си течност едно стъкълце/добита в междучасието в тоалетната/ и бързо го мушнах под микроскопа... съученичките ми някак не се изненадаха толкоз, колкото биоложката и после директорката...
... сигурно са били със завидни камшични рефлекси... намалиха ми поведението, аз обещах да не правя така и приказката свърши.....
..... В казармата също леко те игнорирах, тъй като не вървеше да те водя с мен, а и имаше вестник „Народна армия“, където снимките на нашите гимнастички – Златните момичета, чезнеха за миг... а имаше една на цяла страница – румънката Надя Команечи направила скок дъга.... лелеееееееее още ми е пред очите.... добре, че вече бях старо куче и се уредих с нея....
... Академичните ми спомени са неизменно свързани с водка, много водка, една кухарка и ..„Ей боцманеееее къде си куче еднооко,
тук съм капитане, мочам от високоооо“.... хубава песен сещам се стария Ефраим Дългия чорап... кво става с него бива ли го още....
... Така ме завари Демокрацията.... дипломирах се и попаднах в чудният свят на една финансова институция, която фалираше банки с теглене на кредити.... в следващите две петилетки се отдадох на хедонистичните си пориви и бохемски страсти.... винаги когато се събуждах махмурлия знаейки, че това не се лекува... го отлагах за следващия ден....
... В интимен аспект досущ като теб нямах късмет.... всичките ми връзки някак се наставяха, нямаше ги тия една след друга.... но всичките завършваха по един и същи начин....девойките бягаха при някоя си Мира.... когато ги потърсех ми казваха „Остави ме на Мира“.... брей така и не се запознах с тая жена.....
..... От Христова възраст, та и до към момента, реших да се кротна.... вече като европеец се отдавам на вакханалии само в петък.... но той някак си продължава до към неделя на обед... та успявах да се съхраня.... така де седмицата ми е от 5 дена.... за 10 години съм си спестил към 1040 дена.... към близо 3 год. .

.... Скъпа Пипи....
.... радвам се, че се върна... тепърва може да се напишат още мноооого истории... с които някой ден да забавляваш внуците ...
.... Айде чиърс.... днес по изключение, щото е вторник преди 2.2.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.01.2011, 17:35

77 mitkopi4a | 01.02.201117:29

недей да ходиш в откачени държави, където третират жените кат слабоумни животни и където нормалния европеид рискува да обиди(и да бъде арестуван) с най-нормални за него жестове и поведение.
недей да дрънкаш кат миризлив хинду: "някой" тва "някой" онва, а в мангустан пък политеист- хинду напрао не е равен на човека.
и стига планира, че не останаха живи яйцеклетки
   

оценка

+0 -0