Любовен лов IV | webcafe.bg
Webcafe

Любовен лов IV

Една Хубава и Умна
31.01.2011, 10:15 (обновена 01.02.2011, 07:24)
жена, цигара, бивша, сянка

Снимка: © Getty Images

Мернах го в един бар - танцуваше си сам на някаква странна музика...

Признайте - бях относително честна. Още в началото на предишното писмо споделих, че ще следвам алгоритъма за търсене на мъже в мрежата, по средата го заявих в прав текст, а в края му си направих реклама. Това говори ли ви нещо?

Няколко души подсъзнателно са отгатнали и са си направили устата за контакт, почти се изкуших да се облегна на неподправения им мачизъм, ухаещ на  бира, цигари и самотен секс.

Всичко се развива точно по план. Четейки коментарите след Любовен Лов III попаднах на няколко перли, засега словестни - но пък какво начало. Защото нещата няма да свършат до тук. Предстои "Игра с публиката".

Представете си, че заедно провеждаме експеримент, който цели да покаже възможно ли е - чрез мрежата - човек (добре де, жена) да намери "своята половинка".

Аз съм убедена в това, но вие не сте. Повечето от вас са на мнение, че много се лъже при виртуални контакти. Това е само отчасти вярно. Пряко касаещата индивида информация може да бъде изкривена, това е безспорно, но хората са склонни да бъдат относително откровенни, когато се коментират ситуации и преживявания на непознати.

Дайте си труда да прочетете коментарите внимателно и ще разберете толкова много неща за коментиращите. Ако сте по-аналитични, може да прогнозирате достоверно дори размера - не че има значение, но някои твърдят, че има смисъл. Какви големи сърца имат някои хора - почти като номенклатурен апартамент на Опълченска, в частта до Докторски паметник, разбира се.

В ролята си на "голямата награда" смятам, че ви дължа още малко информация за себе си. Понеже се предполага, че вече сме загубили женската аудитория, ще си позволя да говоря като за мъже.

Тактико-технически данни:

Височина 172 см; тегло 60 кг (знам, че имам право да лъжа с 8 килограма, но просто не се налага); коса - червена, много къдрава (с нея вървят лунички - един от недостатъците, за който споменах, че умея да прикривам); очи - зелени (змийски изумруди).

Плувам и карам ски, играя тенис на корт (карета, синглите не са за дами, а за кучки).

Завършила съм английска гимназия в голям български град. На този език започна обучението ми в Германия, след 2 години преминах на немски, в противен случай преподавателите те гледат малко ядно.

Какви не харесвам

За Германия не ми се говори, но ще ви разкажа за последната година тук, в България - откакто съм фри. Така ще разберете не какви мъже харесвам, а какви не харесвам. То май това е доста по-важно.

Някъде в коментарите имаше следното определение: мъжете били два вида - комплексари и егоисти. И женени - бих добавила (но те не са обект на моя интерес). Лоялността е качество, което един мъж или има или няма. Ако изостави съпругата си заради теб, недай боже и деца, чакай го после да ти е верен.

Мъжкият Егоизъм е перманентен, но не и константен - не се радвайте - за съжаление е едно от онези  човешки недостатъци, които с възрастта се задълбочават. Не ме карайте да ви давам обратен пример - може и да има, но не ми идва наум.

Господин Его

Имаше доста големи шансове, но се издъни по невероятно семпъл начин. Познавахме се добре, беше нещо като конкуренция в инвестирането - брат му, значително по-възрастен - живееше в Австрия и наливаше огромни пари у нас (злите езици твърдяха, че парите са си български).

Господин Его управляваше на място бизнеса, според него гениално (същите зли езици казваха друго, намекваха за безумни комисиони и раздути 6 пъти цени, източващи фонда), но всъщност само голямата инерция от подкупите му позволи да продължи напред, когато другите спряха.

Неизменно беше придружен от прекрасен екземпляр мъжка немска овчарка, нещо като бодигард, който смятах за добричък и мил, просто защото не ми обръщаше никакво внимание.

"Взех го на месец, беше топла пухкава топка. Невероятно. Към никого не съм се привързвал толкова..." - когато ми го каза, той почти се просълзи, а аз със сигурност. Сега беше голяма застрашителна топка, реагираща на миризма на оръжейна смазка - ръмжеше гърлено, тихо. Твърдяха, че при вида на извадено оръжие направо напада. Говорехме веднъж за дресура и как това животно е научено по миризмата безпогрешно да разпознава кой има оръжие. "С бой. Като беше малък, го спуквах от бой с един пистолет намазан с оръжейна смазка...", обясни Господин Его

Седяхме в джипа му, извади пакет дъвки и лапна една. Не ми предложи. Тогава се светнах, че никога не ми предлага дъвка или бонбони, а постоянно дъвче.

Отнесеният

Мернах го в един бар - танцуваше си сам на някаква странна музика. Гледах го като омагьосана, излъчваше нирвана. Приятелите му пиеха - празнуваха неговия рожден ден - а той не седна.

Бях излязла с едно младо момче, нищо специално, да подишам обожание. Досаждаше ми - искаше да държи ръката ми, понечи да ме целуне, но така го изгледах, че направо се спаружи. Тутакси ми стана жал, но ми мина, като изнахалства да дойде с мен до вратата на тоалетната - да не би някой да не разбере, че сме заедно. Платих сметката и му казах да си ходи - само дето не се разплака.

Аз отидох да танцувам с Отнесения. Бяхме сто дни заедно - той го измисли - да не се разделяме, да не си правим забележки и да не се ядосваме сто дни - после ще решаваме.

Издържах геройски. Сто дни на самобичуване "ти ще ме зарежеш", "за какво съм ти", "аз не съм за теб", "с моето програмиране как мога да си мисля, че ще те задържа" - сто дни, по 24 часа - без времето за секс.

Сексът беше страхотен. Отнасяше се по някое време, можеше така да откара с часове - чакаше да вдигна децибелите и хоп - готов.

Това бяха двама коренно различни мъже, съвсем нормални на пръв поглед. За ненормалните няма да разказвам - контактите не прескочиха виртуалния стадий. Огромна армия ненормалници с клавиатури в ръце.

Именно от там ми дойде и идеята - в природата няма крайности - би трябвало разпределението на нормалните да е Гаусово (това е майтап, другото име на Гаусовото разпределение е "нормално"). Май загубихме и мъжката аудитория, а ?

P.S. В момента съм в Дубай, във връзка с работата. Интересното е, че тук ми предложиха много добра оферта за Катар, кой знае защо тях кризата не ги е засегнала. Не съм била в Катар, но така или иначе трябва да се върна в България, такива са ми самолетните резервации. А после ще видя и Катар.

Ти харесваш ли Катар? За който не е разбрал - ТОВА Е КАСТИНГ.

Oще: его  егоизъм  любовен лов  мъже  отнесен 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 15.11.2010, 10:19

76 Amor Mio | 01.02.201117:01

Уж си "Една Хубава и Умна", а пък толкова ли не можеш да ги усетиш, че за нищо не стават? Сто дни да изгубиш от живота си с комплексар? Че то начаса се усеща, че е енергиен вампир. И другия - садиста. Направо си смени ника. "Наивница" по-подхожда.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

75 Rowan | 01.02.201114:50

@( 74 ) emo13 | 01.02.2011 14:32

Така става, когато хората смесват виртуалния свят с реалния. Не се научиаха, че в единия живееш, а в другия само се забавляваш.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 19.08.2010, 15:16

74 emo13 | 01.02.201114:32

Шокиран Некой сериозно е изтрещел. Внимавайте хора - така се става масов убиец. Първо несвързани бъртвежи, а после хваща калашника Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.02.2011, 11:35

73 грозна и тъпа | 01.02.201111:40

Блазя ти како, винаги съм искала да бъда хубава и умна. Моля те, кажи ми как да стана! Тъжен
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.01.2011, 23:00

72 Stanimir Popov | 01.02.201110:55

Ramaqna17, ти си авторката на темата, явно....Хубава_И_умна
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.11.2010, 09:33

71 nakadetaka | 01.02.201110:52

Загубила си се в превода отдавна, скъпа Рамаяна.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 19.10.2010, 20:58

70 Многознайковица | 01.02.201110:48

Рамаяна , съжалявам, че не мога да оправдая предположението ти , но те уверявам , че нямам нищо общо със "спиране" , "пускане" , "принизяване" и пр. дейности , свързани с кафенето. Единствената ми допирна точка с този сайт(и с авторите тук) е четенето на некои мат'ряли и коментирането им (естесвено). А идеята , кой зад колко и кои псевдоними се крие ми е много безинтересна и ажурна , както се вика , залагам на съдържание , а не на визия .
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

69 Ramaqna17 | 01.02.201110:45

Вечер е все още,далеч от времето в което си лягам,но ти си джафкай ,колкото си искаш или грухти без значение,попитах нещо и то не теб ,не ми беше даден отговор,безсмисленото чесане на езиците не ми е присъщо,но ти си продължавай,аз ако реша да допълня нещо,ще го извадя от коментарите на един друг ,Някой ,който явно е имал какво да сподели за този сайт и пишещите в него.По-скоро ще си продължа превода на една друга "статийка',която заслужава по-особено отношение.Не съм привърженик на разтягане на локумиУсмивка,обичам фактите.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.11.2010, 09:33

68 nakadetaka | 01.02.201110:28

Кои човечета, бе мила? Явно ме бъркаш с някоя от пристрастените към емотиконите :-)
аха-при теб е било ден..ти си от онези, дето сте в чужбина, схванах...но ако тогава (в 3 ч. ) е било ден, сега вече е нощ, не ли ?
джав
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

67 Ramaqna17 | 01.02.201110:20

Хайде сега нареди и онези човечета и всичко ще ти е наред,всъщност при мен беше ден,та ми е чудно ,май някой друг не е спал цяла нощ.
   

оценка

+0 -0