Любовен лов IV | webcafe.bg
Webcafe

Любовен лов IV

Една Хубава и Умна
31.01.2011, 10:15 (обновена 01.02.2011, 07:24)
жена, цигара, бивша, сянка

Снимка: © Getty Images

Мернах го в един бар - танцуваше си сам на някаква странна музика...

Признайте - бях относително честна. Още в началото на предишното писмо споделих, че ще следвам алгоритъма за търсене на мъже в мрежата, по средата го заявих в прав текст, а в края му си направих реклама. Това говори ли ви нещо?

Няколко души подсъзнателно са отгатнали и са си направили устата за контакт, почти се изкуших да се облегна на неподправения им мачизъм, ухаещ на  бира, цигари и самотен секс.

Всичко се развива точно по план. Четейки коментарите след Любовен Лов III попаднах на няколко перли, засега словестни - но пък какво начало. Защото нещата няма да свършат до тук. Предстои "Игра с публиката".

Представете си, че заедно провеждаме експеримент, който цели да покаже възможно ли е - чрез мрежата - човек (добре де, жена) да намери "своята половинка".

Аз съм убедена в това, но вие не сте. Повечето от вас са на мнение, че много се лъже при виртуални контакти. Това е само отчасти вярно. Пряко касаещата индивида информация може да бъде изкривена, това е безспорно, но хората са склонни да бъдат относително откровенни, когато се коментират ситуации и преживявания на непознати.

Дайте си труда да прочетете коментарите внимателно и ще разберете толкова много неща за коментиращите. Ако сте по-аналитични, може да прогнозирате достоверно дори размера - не че има значение, но някои твърдят, че има смисъл. Какви големи сърца имат някои хора - почти като номенклатурен апартамент на Опълченска, в частта до Докторски паметник, разбира се.

В ролята си на "голямата награда" смятам, че ви дължа още малко информация за себе си. Понеже се предполага, че вече сме загубили женската аудитория, ще си позволя да говоря като за мъже.

Тактико-технически данни:

Височина 172 см; тегло 60 кг (знам, че имам право да лъжа с 8 килограма, но просто не се налага); коса - червена, много къдрава (с нея вървят лунички - един от недостатъците, за който споменах, че умея да прикривам); очи - зелени (змийски изумруди).

Плувам и карам ски, играя тенис на корт (карета, синглите не са за дами, а за кучки).

Завършила съм английска гимназия в голям български град. На този език започна обучението ми в Германия, след 2 години преминах на немски, в противен случай преподавателите те гледат малко ядно.

Какви не харесвам

За Германия не ми се говори, но ще ви разкажа за последната година тук, в България - откакто съм фри. Така ще разберете не какви мъже харесвам, а какви не харесвам. То май това е доста по-важно.

Някъде в коментарите имаше следното определение: мъжете били два вида - комплексари и егоисти. И женени - бих добавила (но те не са обект на моя интерес). Лоялността е качество, което един мъж или има или няма. Ако изостави съпругата си заради теб, недай боже и деца, чакай го после да ти е верен.

Мъжкият Егоизъм е перманентен, но не и константен - не се радвайте - за съжаление е едно от онези  човешки недостатъци, които с възрастта се задълбочават. Не ме карайте да ви давам обратен пример - може и да има, но не ми идва наум.

Господин Его

Имаше доста големи шансове, но се издъни по невероятно семпъл начин. Познавахме се добре, беше нещо като конкуренция в инвестирането - брат му, значително по-възрастен - живееше в Австрия и наливаше огромни пари у нас (злите езици твърдяха, че парите са си български).

Господин Его управляваше на място бизнеса, според него гениално (същите зли езици казваха друго, намекваха за безумни комисиони и раздути 6 пъти цени, източващи фонда), но всъщност само голямата инерция от подкупите му позволи да продължи напред, когато другите спряха.

Неизменно беше придружен от прекрасен екземпляр мъжка немска овчарка, нещо като бодигард, който смятах за добричък и мил, просто защото не ми обръщаше никакво внимание.

"Взех го на месец, беше топла пухкава топка. Невероятно. Към никого не съм се привързвал толкова..." - когато ми го каза, той почти се просълзи, а аз със сигурност. Сега беше голяма застрашителна топка, реагираща на миризма на оръжейна смазка - ръмжеше гърлено, тихо. Твърдяха, че при вида на извадено оръжие направо напада. Говорехме веднъж за дресура и как това животно е научено по миризмата безпогрешно да разпознава кой има оръжие. "С бой. Като беше малък, го спуквах от бой с един пистолет намазан с оръжейна смазка...", обясни Господин Его

Седяхме в джипа му, извади пакет дъвки и лапна една. Не ми предложи. Тогава се светнах, че никога не ми предлага дъвка или бонбони, а постоянно дъвче.

Отнесеният

Мернах го в един бар - танцуваше си сам на някаква странна музика. Гледах го като омагьосана, излъчваше нирвана. Приятелите му пиеха - празнуваха неговия рожден ден - а той не седна.

Бях излязла с едно младо момче, нищо специално, да подишам обожание. Досаждаше ми - искаше да държи ръката ми, понечи да ме целуне, но така го изгледах, че направо се спаружи. Тутакси ми стана жал, но ми мина, като изнахалства да дойде с мен до вратата на тоалетната - да не би някой да не разбере, че сме заедно. Платих сметката и му казах да си ходи - само дето не се разплака.

Аз отидох да танцувам с Отнесения. Бяхме сто дни заедно - той го измисли - да не се разделяме, да не си правим забележки и да не се ядосваме сто дни - после ще решаваме.

Издържах геройски. Сто дни на самобичуване "ти ще ме зарежеш", "за какво съм ти", "аз не съм за теб", "с моето програмиране как мога да си мисля, че ще те задържа" - сто дни, по 24 часа - без времето за секс.

Сексът беше страхотен. Отнасяше се по някое време, можеше така да откара с часове - чакаше да вдигна децибелите и хоп - готов.

Това бяха двама коренно различни мъже, съвсем нормални на пръв поглед. За ненормалните няма да разказвам - контактите не прескочиха виртуалния стадий. Огромна армия ненормалници с клавиатури в ръце.

Именно от там ми дойде и идеята - в природата няма крайности - би трябвало разпределението на нормалните да е Гаусово (това е майтап, другото име на Гаусовото разпределение е "нормално"). Май загубихме и мъжката аудитория, а ?

P.S. В момента съм в Дубай, във връзка с работата. Интересното е, че тук ми предложиха много добра оферта за Катар, кой знае защо тях кризата не ги е засегнала. Не съм била в Катар, но така или иначе трябва да се върна в България, такива са ми самолетните резервации. А после ще видя и Катар.

Ти харесваш ли Катар? За който не е разбрал - ТОВА Е КАСТИНГ.

Oще: его  егоизъм  любовен лов  мъже  отнесен 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 24.11.2010, 09:33

66 nakadetaka | 01.02.201110:13

хе хе, джав, джав и така по цяла нощ..внимавай-явно не ти действат хапчетата против безсъние, но прочети добре листовката да не дадат сериозни отклонения ;-)

Навътре си тук кой пише статии и защо и доста ти споделят на лични и на стени, та не знам кой е в локва, бейби - при това виртуална.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

65 Ramaqna17 | 01.02.201110:07

Накадетака,не знаех кой или коя си или какво си и ме интересуваше до степен- коментарите ти.По израза -"май скороро не си оправяна" и няколко други характерни само за теб всъщност ми стана ясно,аз джаф,ти марш в локвата:*
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

64 Ramaqna17 | 01.02.201109:55

@Многознайковица,предполагах,че си осведомена,та по този повод ти зададох въпроса.Моля не спирай творческата мисъл на Томази,остави го да се развива,а е и толкова интересен за четене,въпреки че ми сподели,че пускате само боклуци(като статии)...защо такова принизяване на читателската аудитория?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

63 Ramaqna17 | 01.02.201109:47

@ Многознайковица,определено знам ,че си осведомена и какво от това? Аз те попитах защо при този небивал интерес ,спираш развитието на великата творческа мисъл на Томази? Той ми каза ,че нивото на сайтчето било много неско и хубавите му 'творби',бил посъветван да си ги съхранява .Не е ли грозно така да подценявате читателската си аудитория?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.11.2010, 09:33

62 nakadetaka | 01.02.201109:05

@ Ramaqna17
хахах, ама защо така с лошо, бе бейби ? Опитваш се да жегнеш нежната ми душа рано сутрин? Крайно нехуманно!
Ясно, че си изпитала потребност да кажеш на целия свят, че някой ти е поствал любовни песни-ах!-и си толкова желана, ама защо така ме нападна, пък чак и със съюзник, сакън да не си сама :-))....тебе нещо скоро не са те оправяли или ти стана тъпо, че не знаеш къде се пресичат Опълченска и Докторски паметник ?
Муци, ако намираш нещо посредствено в това, което съм писала, то е защото мозъчният ти капацитет стига до там да интерпретира нещата, които казвам така.
Айде сега джав, джав и в следващият коментар, моля името ми с главна буква, бъди възпитана, когато обиждаш.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 19.10.2010, 20:58

61 Многознайковица | 01.02.201108:35

Ramaqna17 | 01.02.2011 05:28

Амиии..., тъй като не мога съвсем концептуално да осмисля коментара ти към мен ще ти кажа като една почти умряла лисица , че "Аз знам, че ти знаеш, че аз знам" , използвайки заглавието на една мнооого стара лента Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

60 Ramaqna17 | 01.02.201105:28

@ Многознайковица,как може...такъв небивал интерес към тези любовни ловове,а ти да спираш твореца...Като такава ,която знае много сигурна съм,че си информирана ,че любовният лов никога не свършва.И аз ,като теб очаквам продължение "Една умряла лисица,отстреляна зад една елица'...А ,четейки някои статии ,взимам,че си ги и копирам,после превеждам...и не знам защо ме обхваща неустоимо желание да ги представя пред определени институции защитаващи човешките права.Не визирам тази...посредствена е..ама ти май го знаеш,нали така?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.02.2011, 04:50

59 Richkov | 01.02.201105:11

Колкото и да си разменяте остроумни и не дотам остроумни реплики с потенциялният полуидот , който ще има честта да те ощастливи Много щастлив , не би могла да имаш дори и бегла представа какъв е човекът с когото си пишеш в тази виртуална свинщина....
Явно не можеш да спиш , и намираш някакъв смисъл в това да се експонираш в 'това' публично пространство , като анонимна красива интелектуалка ......търсеща ...!!????? и ти не знаеш какво търсиш.
Нищо де , и аз не мога да спя тия дни...ама изобщо...и ми беше забавно да чета за "любовният лов "...
Поработи малко върху профила си все пак и се възползвай от позволените 8 кг лъжа ;)))) 60 кг е доста , на 172 ръст .... , но пък ако найстина си толкова и има някакъв процент / около 12,2 % / истина в това , че си търсиш мъж в интернет .......

" ..please disregard this mail , it was not intented for you " ;))))
ps. Успех в Катар , там е жега , имаш шанс да поработиш върху килата малко за да се вкюча в кастинга, моля те ;)))
Плези се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 31.08.2010, 10:42

58 Domine | 01.02.201105:03

"Височина 172 см; тегло 60 кг (знам, че имам право да лъжа с 8 килограма, но просто не се налага); коса - червена, много къдрава (с нея вървят лунички - един от недостатъците, за който споменах, че умея да прикривам); очи - зелени (змийски изумруди)."

Дотук добре. Става. Само за очите не разбрах. Дано не са наистина змийски. С тия не се разбирам добре.

"Плувам и карам ски, играя тенис на корт..."

Браво. Спорт си трябва. Е тениса ми се види малко скучноват(пробал съм го даже) ма затуй и не се занимавам с него Усмивка

"Завършила съм английска гимназия в голям български град. На този език започна обучението ми в Германия, след 2 години преминах на немски, в противен случай преподавателите те гледат малко ядно."

Екстра езици си требат също. А руски има ли? Ако не значи мадамата е от по-младите. Но как и да е ще го преживеем някак си.

Сега за мен:
Ръст 170 и нещо(понякога 180 и нещо), кила 80(понякога 100, ма при мъжете няма значение), коса черна(понякога и бяла), очи кафяви(понякога още по-кафяви). Абе както се казваше едно време, висок строен с къси крака. Ма природа не може да и се сърдиш.
Езици има. Английски, немски, френски(е тоя много го уважавам, особено...), руски(от тоз пък нямаше измъкване едно време) и на скоро се мъчим да прихванем и малко китайски(ма много зор с тоя). А също така обичам и език на скара или пане.но как и да е.нататък...
Мдаа, много важно. Отрасъл в голямо българско село близо до София, което се нарича Люлин, който расъл също там моля да не се обижда. Ма диво село беше едно време. Но туй е друга тема. Та минал през Германия на пъ за Сингапур(сегашно местообитание).

Май туй е то.

Успешен лов на каката!

ПС: да не си прикрива луничките мацката, че не се знае кой тип ще я хареса ама баш зарад тях.
ППС: в следващото излияние очакваме снимка в цял ръст. облекло по желание Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.10.2010, 13:24

57 bzb | 01.02.201103:57

Хахар да бе, бих дал номер, ама ме е страх от подлсушване - ще вземат да го помислят за ЕГН... Много щастлив
   

оценка

+0 -0