Любовен лов IV | webcafe.bg
Webcafe

Любовен лов IV

Една Хубава и Умна
31.01.2011, 10:15 (обновена 01.02.2011, 07:24)
жена, цигара, бивша, сянка

Снимка: © Getty Images

Мернах го в един бар - танцуваше си сам на някаква странна музика...

Признайте - бях относително честна. Още в началото на предишното писмо споделих, че ще следвам алгоритъма за търсене на мъже в мрежата, по средата го заявих в прав текст, а в края му си направих реклама. Това говори ли ви нещо?

Няколко души подсъзнателно са отгатнали и са си направили устата за контакт, почти се изкуших да се облегна на неподправения им мачизъм, ухаещ на  бира, цигари и самотен секс.

Всичко се развива точно по план. Четейки коментарите след Любовен Лов III попаднах на няколко перли, засега словестни - но пък какво начало. Защото нещата няма да свършат до тук. Предстои "Игра с публиката".

Представете си, че заедно провеждаме експеримент, който цели да покаже възможно ли е - чрез мрежата - човек (добре де, жена) да намери "своята половинка".

Аз съм убедена в това, но вие не сте. Повечето от вас са на мнение, че много се лъже при виртуални контакти. Това е само отчасти вярно. Пряко касаещата индивида информация може да бъде изкривена, това е безспорно, но хората са склонни да бъдат относително откровенни, когато се коментират ситуации и преживявания на непознати.

Дайте си труда да прочетете коментарите внимателно и ще разберете толкова много неща за коментиращите. Ако сте по-аналитични, може да прогнозирате достоверно дори размера - не че има значение, но някои твърдят, че има смисъл. Какви големи сърца имат някои хора - почти като номенклатурен апартамент на Опълченска, в частта до Докторски паметник, разбира се.

В ролята си на "голямата награда" смятам, че ви дължа още малко информация за себе си. Понеже се предполага, че вече сме загубили женската аудитория, ще си позволя да говоря като за мъже.

Тактико-технически данни:

Височина 172 см; тегло 60 кг (знам, че имам право да лъжа с 8 килограма, но просто не се налага); коса - червена, много къдрава (с нея вървят лунички - един от недостатъците, за който споменах, че умея да прикривам); очи - зелени (змийски изумруди).

Плувам и карам ски, играя тенис на корт (карета, синглите не са за дами, а за кучки).

Завършила съм английска гимназия в голям български град. На този език започна обучението ми в Германия, след 2 години преминах на немски, в противен случай преподавателите те гледат малко ядно.

Какви не харесвам

За Германия не ми се говори, но ще ви разкажа за последната година тук, в България - откакто съм фри. Така ще разберете не какви мъже харесвам, а какви не харесвам. То май това е доста по-важно.

Някъде в коментарите имаше следното определение: мъжете били два вида - комплексари и егоисти. И женени - бих добавила (но те не са обект на моя интерес). Лоялността е качество, което един мъж или има или няма. Ако изостави съпругата си заради теб, недай боже и деца, чакай го после да ти е верен.

Мъжкият Егоизъм е перманентен, но не и константен - не се радвайте - за съжаление е едно от онези  човешки недостатъци, които с възрастта се задълбочават. Не ме карайте да ви давам обратен пример - може и да има, но не ми идва наум.

Господин Его

Имаше доста големи шансове, но се издъни по невероятно семпъл начин. Познавахме се добре, беше нещо като конкуренция в инвестирането - брат му, значително по-възрастен - живееше в Австрия и наливаше огромни пари у нас (злите езици твърдяха, че парите са си български).

Господин Его управляваше на място бизнеса, според него гениално (същите зли езици казваха друго, намекваха за безумни комисиони и раздути 6 пъти цени, източващи фонда), но всъщност само голямата инерция от подкупите му позволи да продължи напред, когато другите спряха.

Неизменно беше придружен от прекрасен екземпляр мъжка немска овчарка, нещо като бодигард, който смятах за добричък и мил, просто защото не ми обръщаше никакво внимание.

"Взех го на месец, беше топла пухкава топка. Невероятно. Към никого не съм се привързвал толкова..." - когато ми го каза, той почти се просълзи, а аз със сигурност. Сега беше голяма застрашителна топка, реагираща на миризма на оръжейна смазка - ръмжеше гърлено, тихо. Твърдяха, че при вида на извадено оръжие направо напада. Говорехме веднъж за дресура и как това животно е научено по миризмата безпогрешно да разпознава кой има оръжие. "С бой. Като беше малък, го спуквах от бой с един пистолет намазан с оръжейна смазка...", обясни Господин Его

Седяхме в джипа му, извади пакет дъвки и лапна една. Не ми предложи. Тогава се светнах, че никога не ми предлага дъвка или бонбони, а постоянно дъвче.

Отнесеният

Мернах го в един бар - танцуваше си сам на някаква странна музика. Гледах го като омагьосана, излъчваше нирвана. Приятелите му пиеха - празнуваха неговия рожден ден - а той не седна.

Бях излязла с едно младо момче, нищо специално, да подишам обожание. Досаждаше ми - искаше да държи ръката ми, понечи да ме целуне, но така го изгледах, че направо се спаружи. Тутакси ми стана жал, но ми мина, като изнахалства да дойде с мен до вратата на тоалетната - да не би някой да не разбере, че сме заедно. Платих сметката и му казах да си ходи - само дето не се разплака.

Аз отидох да танцувам с Отнесения. Бяхме сто дни заедно - той го измисли - да не се разделяме, да не си правим забележки и да не се ядосваме сто дни - после ще решаваме.

Издържах геройски. Сто дни на самобичуване "ти ще ме зарежеш", "за какво съм ти", "аз не съм за теб", "с моето програмиране как мога да си мисля, че ще те задържа" - сто дни, по 24 часа - без времето за секс.

Сексът беше страхотен. Отнасяше се по някое време, можеше така да откара с часове - чакаше да вдигна децибелите и хоп - готов.

Това бяха двама коренно различни мъже, съвсем нормални на пръв поглед. За ненормалните няма да разказвам - контактите не прескочиха виртуалния стадий. Огромна армия ненормалници с клавиатури в ръце.

Именно от там ми дойде и идеята - в природата няма крайности - би трябвало разпределението на нормалните да е Гаусово (това е майтап, другото име на Гаусовото разпределение е "нормално"). Май загубихме и мъжката аудитория, а ?

P.S. В момента съм в Дубай, във връзка с работата. Интересното е, че тук ми предложиха много добра оферта за Катар, кой знае защо тях кризата не ги е засегнала. Не съм била в Катар, но така или иначе трябва да се върна в България, такива са ми самолетните резервации. А после ще видя и Катар.

Ти харесваш ли Катар? За който не е разбрал - ТОВА Е КАСТИНГ.

Oще: его  егоизъм  любовен лов  мъже  отнесен 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 18.11.2010, 01:52

56 pueblo | 01.02.201103:24

Шокиран много къдрава коса......
Шокиран червена.......
Шокиран зелени очи........
Шокиран лунички.........
Шокиран кастинг..........
Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос Въпрос
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

55 Ramaqna17 | 01.02.201101:29

@Миле ,имах предвтд този преди теб..
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

54 Ramaqna17 | 01.02.201101:26

Последният коментиращ,не си наясно за какво иде реч.
Роуан,никой не се е избъзикал с мен,нали си все на първия ред ,сложи си и очилата знам,че си и късоглед,та нещо си недовидял,не тези около теб са лузери и ти самият,ама нали си късоглед,бяха ти дали точно определение нейде,разбира се там си под друго име,колко са аз поне изброих 5-6...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

53 Mile Manolov | 01.02.201101:23

Аз само да ви кажа, че тоя живот, държава и планета си я правим ние. Убаво-лошо.. такоа има. Кой не му аресва да лови тролея баси!


@ММ врачанския диалект го бях позабравил Усмивка
ебала момче
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.02.2011, 00:19

52 Stoil Neshev | 01.02.201100:30

Харесвам поредицата, макар и да не съм съгласен с някой неща. Относно коментарите има много добри попадения, повечето от които не са в твоя полза. В нета, както и в живота има всичко. Хубави и кофти хора...трябва да си го разбрала. Ако аз трябва да търся, ще погледна първо в себе си. От това, което си написала оставам с убеждения, че не си много наясно с това, което търсиш или искаш. Намери се ти, след това нещата, ще се подредят дори и да не искаш. Никъде не е страшно, когато знаеш кой си и какво искаш...още повече Катар не е Конго.
Горе долу така виждам нещата за себе си. Мисля че е уни секс.

Той
Разчитам на теб
да се усмихвам тази нощ,
разчитам на теб
да бъда аз не лош.
Разчитам на теб,
за да забравя болката и този срам,
на теб разчитам
да не бъда сам…
ТЯ
Разчитай на себе си
да се усмихваш тази нощ,
разчитай на себе си
да бъдеш ти не лош.
Разчитай на себе си,
за да забравиш болката и този срам,
на себе си разчитай
да не бъдеш сам…
Така ли е?
Не знам
Но разчиташ ли на себе си
и аз ще бъда там…
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

51 Rowan | 31.01.201123:53

@ ( 49 ) Ramaqna17 | 31.01.2011 22:23

То че някой се е избъзикал с тебе ми стана ясно, само не разбрах мен защо ме намесваш? Не ми стигат няколко лузъра в една друга тема, сега и ти ли?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

50 Ramaqna17 | 31.01.201122:46

@Някой адски досадно се бъркаше в личният ми живот,като на финала малко попрекали,затова и стратегията на любовният му лов в последната си част се промени.Някой се опита да се измъкне,хитрувайки,че едва ли не, още в самия замисъл на своите ловове е имал за цел да направи национална революция.Някой го направи единствено да почеше егото си.Някой не те ли е срам?Каквито приятели искам,такива ще приемам...земи сега нареди човечетата,дето демонстрират как ти се пука жлъчката от смях...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

49 Ramaqna17 | 31.01.201122:23

@Някой не може да приеме,че хората имат различен мироглед.Някой може да е ,който си пожелае и така да си прави гаргара с хората,някой може да е Роуан напр. и десетина други.Някой може под всяко свое писание да слага анонимно име,да слага анонимни коментрари хвалейки и прехвалвайки написаното от самия него.Някой винаги го заболява корема от смях ,когато някой го критикува и реди едни такива жълти човечета ...Някой не се свени да намесва жена ,деца само и само егото му да остане ненакърнено...май взе да ми се повдига от този някой,поне физиономията му няма да гледам,щото вае че ме разпрители-току що...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 19.01.2011, 15:08

48 Doc | 31.01.201122:14

@Такеши
Пляскане ДА!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

47 Ramaqna17 | 31.01.201122:03

@Някой се беше постарал да ме осведоми ,че всички тези любовни ловове са написани от него.Някой даже ми ги постваше на личната поща предварително.Някой се опитваше да провокира дамското внимание,поствайки на стената ми някакви си тъпи любовни песнички с придружаващата реплика:"гледай само са к'во става',имайки предвид реакцията на "фенките" си,както той ги наричаше.Някой никога няма да приеме,че има по-талантливи,по-умни,по-хубави....Някой е едно ходещо ЕГО.Някой винаги иска да е на първия ред.Някой винаги трябва да злобее,да се прави на интересен,да лъже по 200 моми едновременно,та в усилията си да се похвали,чак ми поства на лични данни своите завоевания....Някой....Никой ,просто спри да се гавриш със жените,не ти отива на годините ...
   

оценка

+0 -0