"Ши*ан психопат, който ще ви ужаси": Бивша приятелка разказва за "сексуалния завоевател" Кристиано Роналдо | sportcafe.bg
Sportcafe logo

"Ши*ан психопат, който ще ви ужаси": Бивша приятелка разказва за "сексуалния завоевател" Кристиано Роналдо

Sportcafe
09.01.2019, 09:22 (обновена 12.01.2019, 16:20)

1 от 11 снимки Назад Напред

Джасмин Ленард и Кристиано Роналдо

Разказва Джасмин Ленард

Една от бившите приятелки на Кристиано Роналдо – Джасмин Ленард, изля десетки редове в Twitter по адрес на португалеца, наричайки го „психопат“, „сексуален завоевател“ и разказвайки нейната страна на историята от връзката си с него.

Звездата на Ювентус в момента е обвиняван в изнасилване от Катрин Майорга. Случаят е от лятото на 2009 година, когато Роналдо премина от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид.

Тогава е било подписано и извънсъдебно споразумение между двете страни за 375 000 долара, които Роналдо е платил на Майорга, но сега, повече от 10 години по-късно, случаят стигна до полицията и съда.

Джасмин Ленард е била приятелка на Кристиано малко по-рано от въпросния период, докато португалецът още бе част от „червените дяволи“. Моделката предложи помощта си на Майорга и правния й екип в борбата срещу Роналдо.

Всичко започна с туит срещу рапъра Ар Кели по повод излизането на документалната поредица „Да преживееш Ар Кели“, която разказва за зловещите сексуални желания на музикалната звезда.

Минути по-късно Ленард започна да разказва:

„И когато говорим за подобни проблеми, след много размисъл, реших да помогна на Катрин Майорга и на адвокатите й по повод обвиненията в изнасилване срещу Кристиано Роналдо. Моля Ви, свържете се с мен. Имам информация, която, според мен, ще Ви е от полза в делото. Бих искала да Ви помогна.

Няма нищо, което мразя повече на този свят, от насилниците. От хората, които използват позицията си на сила и насилват други, които не могат да се защитават.

Нямате си и идея какъв, всъщност, е той. Ако знаете дори малко, ще бъдете ужасени. Не мога повече да седя и да го гледам как лъже арогантно, докато наема екип от ПР-и и адвокати, с които да репресира Катрин Майорга. Ще направя всичко възможно, за да й помогна.

„НЕ“ означава „НЕ“. Когато ти кажат „СТОП“, означава „СТОП“. Ако продължиш със сексуалния акт, докато момичето ти крещи да спреш, се превръщаш в изнасилвач и чудовище. И не ми пука колко добре риташ топка или пееш песни.

Тези хора си мислят, че са недосегаеми, защото са звезди. Не изпитват никакво състрадание към жертвите си. Той (Роналдо) си мисли, че ще се отърве. Не и сега. Имах връзка с него преди десетилетие.

През последната година и половина отново започнахме да си комуникираме почти всеки ден и имам съобщения и записи, които ще бъдат от полза на Катрин и екипа й в разкриването на истинския му характер.

Въпреки всички опити да ме убеди да мълча, но ще споделя всичко публично, а Вие ще можете да прецените сами. Той може да реши и да ме съди, но така е правилно и той ще се провали.

Имам стотици съобщения, в които той се смее и разказва как тормози психологически майката на децата си и я третира като нищожество. Съобщения, в които признава, че й изневерява. Истории за сексуални завоевания, подобни на тази с Майорга.

Той сам разказва, че има СЕРИОЗНИ психически проблеми. За всички лъжи за децата му и майките им. Той е НАСИЛНИК и ЛЪЖЕЦ. Целият му живот е една ЛЪЖА. Шибан психопат.“

Ленард продължава да разказва в още няколко туита, определяйки историите си като „злато за таблоидите“, сякаш молейки за повече внимание. Добавя, че тя и семейството й били заплашвани, а „агенти“ следели нея и детето й в опит да „изкопаят“ мръсните й тайни.

И тази история, както предишната с Майорга, ще следим как се развива, но няколко факта правят впечатление при разказа на Джасмин.

Социалните мрежи са изключително чувствителни на подобни теми, но туитовете й са лайквани и ретуитвани по 10-20 пъти, докато в случая с Майорга в Twitter и Facebook се споделяше в десетки и стотици хиляди.

Другото любопитно е, че през 2010-а Джасмин дава пространно интервю пред Mirror за историята си с Роналдо. Двамата се срещат в Лос Анджелис, а според разказа на Ленард, Кристиано я е преследвал, запленен от нея.

Моделката описва Роналдо като „малък принц, заобиколен с шестима мъже около него“. Разказва как португалецът не молел сам жените за среща, а пращал човек от антуража си.

Все пак, двамата излезли, но Ленард казва, че тя го е взела от хотела му с колата си. Двамата са прекарали известно време в къщата на Джасмин, а Кристиано е „изпищял“, когато се срещнал с немските й овчарки.

Ленард продължава, че Роналдо не спирал да й пише и да се опитва да се свързва с нея, но допълва, че обича мъжете си „малко по-мъжествени“ и че тази схема „може да работи при някои момичета, но не и при нея“, след което сама затръшнала вратата и всичко между двамата приключило.

Oще: 2019  джасмин ленард  изнасилване  катрин майорага  кристиано роналдо  лос анджелис  манчестър юнайтед  обвинения  реал мадрид  сащ  ювентус 


Още от Жълт картон

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 14.09.2011, 21:56

10 deowin | 11.01.201902:52

>Има ли жена НЕ златотърсачка? Има ли човек НЕ златотърсач? Всички сме златотърсачи.

Отново познатата проекция - ти си леке без морал, значи всички други хора също трябва да са точно такива. Ма да.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.04.2014, 19:50

9 dedo adji | 11.01.201901:20

... 8 deowin | 11.01.201900:21
Да, ако предположиш априори, че е златотърсачка ...

Има ли жена НЕ златотърсачка? Има ли човек НЕ златотърсач? Всички сме златотърсачи. Разликата е в това, какво си готов да извършиш за злато. Някои не си развяваме интимния живот пред таблоидите за злато. Други го правят. Сега очаквам да почнеш да доказваш, че не е взела и няма да вземе един цент за ексклузивните си откровения. Може даже да си повярваш.
В никакъв случай не упреквам златотърсачките. Само приемам откровенията им с едно наум. Твоите също.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 14.09.2011, 21:56

8 deowin | 11.01.201900:21

>Само думите "злато за таблоидите" характеризират мацката достатъчно

Да, ако предположиш априори, че е златотърсачка, тези й думи биха потвърдили това ти убеждение.
Аналогично, обаче, ако допуснем, че просто иска да помогне на Майорга като извади на всеослушание информация, която показва какъв всъщност е Роналдо, тези й думи също са напълно съвместими с тази хипотеза. Не виждам, обаче, да я обмисляш. Никак даже. Изглежда не ти е удобно да предполагаш възможността тази жена да не е пълен боклук. Доста интересният въпрос е защо не ти е удобно. Надали ще си го зададеш.
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 07.04.2014, 19:50

7 dedo adji | 10.01.201923:22

Само думите "злато за таблоидите" характеризират мацката достатъчно. Но прасчо предпочита да се занимава не с нея а с моята скромна личност и разликата в мисленето между един труженик и една жена за общо ползване. Има разлика, разбира се. Труженикът спи с неизвестни личности и не прави от птреживяванията си шоу. Взема пари само срещу свършена работа. И не докосва таблоиди и с маша. А ти, прасчо, раздухваш историите на таблоидите като племенник на как'Сийка, но по-долнопробен от нея, тя поне е необразована махленска клюкарка, без претенции и престижни колежи.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 14.09.2011, 21:56

6 deowin | 10.01.201917:33

>Вот где собака зарита.

Това, че на нейно място ти би постъпил точно така заради парите, не означава, че тя има точно същата мотивация като теб. Най-малкото има известна разлика между млада жена манекен, която спи с разни известни личности, и пенсиониран корабен труженик. Резонно е да се предположи, че са възможни някакви разлики между начина на мислене. Не твърдя, че знам какви точно разлики, но да й приписваш автоматично твоето мислене не ми изглежда особено рационално. Всъщност, изглежда ми особено тесногръдо и ограничено да проектираш по този елементарен начин.
   

оценка

+0 -2

Регистриран на: 07.04.2014, 19:50

5 dedo adji | 10.01.201908:28

А бе не прочетохте ли, че самата митутка определя историите си като "злато за таблоидите"? А от златото за таблоидите ще капне злато и за нея. Вот где собака зарита. Иначе може да е имала джиджи-биджи неприятности и с момчето от бензостанцията, ама от него нищо не капе. А с Роналдо, както и да се обърне палачинката, таблоидите ще й напълнят гушката. Те за кални истории не се стискат.
   

оценка

+3 -0

Регистриран на: 14.04.2017, 10:49

4 violatоr | 10.01.201903:14

Ако имаше мозък, щеше да е мъж...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 03.03.2015, 17:06

3 bludniq_sin | 09.01.201921:32

Нещо не ми се връзва - от статията излиза, че тая уруспия е имала всичко на всичко 1 /една/ среща с роналдо? Кое точно я прави негова бивша приятелка?
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 26.11.2014, 05:32

2 ImaIma | 09.01.201921:23

Тая дума Вълков е много глупава. Пробвах с друга дума.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.02.2015, 19:36

1 Вълков | 09.01.201915:32

Курве!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   

оценка

+0 -0


Видео