AdCafe

България: Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед

AdCafe
05.01.2018, 16:55 (обновена 07.01.2018, 11:02)

Официален рекламен видеоклип на България ще популяризира страната ни на прага на председателството на съвета на Европейския съюз. В ролята на героите от четириминутния клип влизат актьорите Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова, които се запознават във влак и тръгват на пътешествие за опознаване на страната.

Няколко са основните акценти на видеото като то представя най-вече многообразието на българската култура, многовековната й история, както и красивата и уникална по своему природа. Двамата пътешественици минават през заснежени планини, живписни езера, морския бряг, не прескачат да посетят и Римския форум в Пловдив.

Не са спестени и някои културни особености и различия като кимането с глава, писането на кирлица и вдигането на наздравици.

Целта на спота не е само да покаже България пред тези, които не я познават, но и да припомни на българите колко цветна и разнообразна е тя. Мотото е "Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед!".

Клипът е заснет за десет дена. Негов продуцент е Димитър Гочев, режисьор е Божидар Велинов, а сценаристи са Мирон Крумов и Мариана Събева. Това е първият от общо три рекламни видеа, чието общо послание е, че България е скритото бижу на Европа.

Трите клипа заедно с музиката към тях са на обща стойност 202 хил. лева. Вторият от тях ще описва приоритетите на българското европредседателство - перспективата за развитие на Западните Балкани, сигурността и стабилността, цифровата икономика.

Третото видео ще покаже постиженията на страната и известните българи. То би трябвало да бъде показано в следващите седмици. Музиката за председателството е композирана от Краси Тодоров, който е член на група Д2.

Oще: бойко кръстанов  българия  европредседателство  лорина камбурова  председателство на ес  реклама  реклама на българия  рекламен клип на българия 


Още от Реклама

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.