Webcafe

Мъжът не е вибратор!

Ники Русиновски Ники Русиновски
04.11.2010, 12:34 (обновена 04.11.2010, 13:01)
мъж

Може би е готин за веднъж в леглото, но дали пък няма и душа...?

Тя и той. Секс за една нощ (при нея). След като става ясно, че забавната част от нощта е приключила и че двамата са доволни от съвместните си занимания, неочаквано следва ето такъв диалог:

-Добре, а сега се обличай и си тръгвай.

Той: - ...?!

-Тръгвай си, не искам да оставаш.

-По това време!? И защо? Нали ни беше хубаво заедно?

-Да, но не мога да спя с друг човек до мен. От години не съм го правила. Тръгвай си.

Естествено, той си тръгва. Определено е малко обиден. Беше им хубаво заедно и после изведнъж „тръгвай си"? Не че е очаквал като допълнителни екстри кафе и закуска, но е някак грубо.

Ама нали това е (просто) секс за една нощ. Какво толкова, а?

Зависи...

Една уравновесена и с добро самочувствие жена надали би постъпила така. Този пасивно-агресивен акт е израз на най-обикновен страх у жената - от обвързване или по-често от обратното: че ще я зарежат, че са я употребили, че утре дори няма да й кимнат при случайна среща на улицата, но за сметка на това дълго ще се хвалят на приятели как са я изработили.

Жените имат основания да се опасяват от такова мъжко поведение. И все по често си избират една подобна „емоционална застраховка" срещу него - поведението на кучката. Третират мъжа като един ходещ вибратор.

Напразно, скъпи дами. Мда, така получавате секса. Обаче я се замислете малко.

Ако ви трябва секс, не ви трябва непременно мъж. Един вибратор ще ви свърши същата работа, че и по-добра. На „истинския" мъж обикновено нито му е толкова дълъг, нито фи-то му е с такъв размер, а и (простакът той) няма батерийки да ви издържи 2-3 часа, докато благоволите да свършите.

Изобщо, истинският мъж има само едно качество в повече от вибратора - притежава душа и личност. Първото е важно, понеже като правите секс с мъж, а не с вибратор, се чувствате (измамно или не) желана. И на вас някой ви е обърнал внимание.

Второто (личността) също има значение - поне аз досега не съм виждал някоя жена да е поканила на вечеря със свещи и вино вибратора си... или да е била поканена от него на такава.

Можех да не съм толкова язвителен, но си признавам, че ми убягва пълната липса на интелект в подобно женско поведение. Тъжно или не, но жените всъщност самонараняват по този начин почти изключително себе си.

Защото мъжете рядко влагат в секса нещо повече от... секс. След като всичко приключи, постановката „кой от къде е" ги устройва идеално.

Но! Има и една малка част мъже, които са донякъде като жените - бъркат/смесват любов и секс. За тях просто някак към едното от само себе си се присламчва и другото.

И точно тези мъже се засягат от поведение на жените като описаното в началото. А точно това са мъжете, които жените най-отчаяно търсят! (За секса си има вибратор или отбрани отрепки-тъпкачи, я намерете обаче мъж, когото да обичате и уважавате, който да ви разбира и да ви отвръща със същото!)

Тези мъже не биха наранили една жена, напротив - биха се отнасяли към нея с респект, независимо дали говорим за веднъж или за продължителна връзка. (Едно цвете - 2 лева, жестът да го подариш - безценно!) Те дори - ако това търсите - потенциално са онези, които биха се оженили за вас.

Но предпазвайки се от риска да ви „прекарат" в преносния смисъл, вие се предпазвате не само от „жилото" на мъжа, но и от „меда" му. Надали някой нормален мъж би ви обърнал отново внимание, след като се отнесете с него като с вибратор. Най-много и той да се отнесе с вас като с... безплатна проститутка. Щото мъжете рядко отказват секс, нали имат добри сърца, ех...

Все пак, историите понякога имат и добър край. Дамата от първо действие на тази история днес заспива всяка вечер в моето (не особено широко) легло - обикновено гушнала ръката ми за по-сладки сънища...

Животът е сложен... за някои не е сложен добре. И ако искате да не сте от тях, по-добре не третирайте мъжете като вибратори:)

Oще: вибратор  връзка  жени  мъже  отношения  секс за една нощ 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 15.03.2012, 13:53

34 rossbul | 29.03.201205:30

Нов интернет портал – WAZZUB e търсачка подобна на Google, но е решила (за първи път!)да дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се и с поканата към близки и приятели започвате да печелете от8-ми април 2012! Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, било чрез коментар във форум, e-mail , Skype или разговор, и се регистрира чрез него, увеличава факторът, по който ще се изплащат парите ви! Успех! Прилича на пирамида, но не е, защото след 08.04.2012 се спира регистрацията на нови членове!! Вашата покана е тук: : http://signup.wazzub.info/?lrRef=8b56d638
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.08.2011, 13:42

33 Кристина Петрова | 01.09.201114:13

Съгласна съм с гледната точка на автора. Чудесна статия Усмивка Между другото, никога не съм разбирала жените, които се държат като евтини курви, а после се чудят защо ги третират, като такива.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 20.05.2011, 17:21

32 peta_wawa | 22.08.201108:11

Каква е тази суета наистина, още малко и пръстен на сутринта ще поиска Плези се ... Аз толкова години съм бракувана, ами не мога да спя с друг човек, особено на ръката му пък абсурд Чуди се, никога няма да заспя ... Вместо като кавалер да си тръгне, да остави момичето да почине и да си събере мислите, чака да му се напомня ... От от наранено честолюбие и при последния крокодил ще тичате, само и само да стане на вашето. Когато някой ви каже истината - грубиянка и използвачка ще да е, като ви излъжат- пак не е хубаво - е нЕма угодия Чуди се !
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.05.2011, 19:03

31 King | 22.08.201106:53

Аз па сам си тръгвам, не обичам да им спя у миризливите легла на курвите !!!
А в къщи само ядове ми създават. Чисто нови чаршафи от Египедски памук (180$) първо дойде една ливанка, изплескахме ги, бутнах ги в пералнята и откъде се взе някакъв химикал дееба, нацапа ги с мастило !!! Миналата седмица една украинка уж и бил минал мензиса ама май не бил, и като текна една кръв, все едно магаре сме клали, слава богу, видях навреме и махнах чаршафите, че инак ми отиваше и "Сили-то" за 1000$, абе с една дума големи куцузлуци дееба, предпочитам да ида да им натъпча бахура на техен терен, да изпия едно кафе на аванта, след което да си запаля колата и да се прибера по живо по здраво !!! Усмивка)) Тя да чисти мес-а подире !!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.08.2010, 04:30

30 Ateista | 17.12.201012:23

Коментар 26 и 27 зву4ат,като професионални проститутки.
Ако наистина я мислите помията сте драснали - заслужавате си вси4ки мъки,даже са ви малко мили еднодневки. Намига
Авторе,ако си толкова свестен,като в статията...не бъди,инак ще страдаш.
Използвай,ма4кай и презирай жените - така те уважават самите те.
Питай ги,ако оспорваш,питай ги.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 16:44

29 Stefan Nikolov | 10.12.201016:47

е издържах само първите десет реда.....
Как имате нерви да го дочетете...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.11.2010, 17:40

28 TPECKATA | 11.11.201017:44

Абе, нещата са твърде прости и твърде сложни.
На каквото си постелеш на това ще легнеш.
Помогни си сам, че да ти помогнат и от горе.
Ако искате нещо да се случи по определен начин - ами постарайте се да стане така Много щастлив

А към фръцлите (мъже и жени) ще ме извинявате, ама дори и да сте по-възрастни от мен, що не порастнете? (не външно, вътрешно)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.04.2010, 17:41

27 The_last_frontier | 10.11.201011:13

Събуди сеееееееее!В 21-ви век сме !Образованите и интелигентни жени сами правяр избора си!Ако ще го клати за една нощ-ок,ако ли пък реши да си пият кафето и до го доклати сутринта -ок!Въпросът тук е ,че сега в 21-ви век всеки има право на избор ,като не те кефи обирай си крушите и се връщай при свещите и китките от два лева!Огледай се,ама не в огледалото а около себе си!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.11.2010, 10:43

26 Ilcheva Tania | 10.11.201010:54

Мъжът не е вибратор?Да започнем от там,че на нас жените ни се налага да живеем в мъжки свят и да играем по правилата на мъжете.Та,правилата на същите тези мъже така са ни научили - принципа на билярдната топка:чукай и бягай! На кучките като нас,преди да станем кучки, ни се е случило поне няколко пъти да инвестираме в мъж любов,внимание половината си младост,а той в един момент да си тръгне просто така.А когато на вас ви се случи - видиш ли!? мъжът имал душа!! Нима!?!?А ние дали имаме души?
Второто нещо е самата случка - просто е - щом жената те кани на първата среща в леглото си,значи ти си там САМО в ролята на вибратор.Една жена допуска някого в личното си пространство много внимателно и след дълбоко проучване.Трябва да се познавате от доста време,да си минал доста свеобразни тестове,за да се издигнеш до там да хъркаш в леглото и цяла нощ.Това е привилегия.
Така че може да сърдите само на себе си - в мъжкия свят оцеляваме - работим като вас,караме коли като вас,поправяме си казанчето,борим се всеки ден за оцеляване и имаме право да ви чукаме и да ви захвърлим като вас!
Съзнателно употребявам "чукам",защото правенето на любов е съвсем друга работа и разликата е огромна.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.11.2010, 19:30

25 Кекс на екс | 08.11.201020:01

mimeta, в твоя коментар по-долу не виждам как си се аргументирала ясно и конкретно защо не харесваш статията:

"говорейки за себе си, авторът пише "А точно това са мъжете, които жените най-отчаяно търсят!"
за какъв се мислиш бе! смешник..."

Въпрос Чуди се
А че не си съгласна - ОК. спор няма. Усмивка
   

оценка

+0 -0