Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Синьо лято par excellence

Такива са на вкус летните предвечери, когато в едната си ръка държиш коктейл с изключително фината, ултрапремиум водка CÎROC, дестилирана от френско грозде и създадена за празненства, а с другата небрежно рисуваш във въздуха, докато забавляваш приятелите си с бивали или небивали истории и лично приготвени от теб коктейли Blue Stone.

А как да ги приготвиш бързо, лесно и безпогрешно ще разбереш от инструкциите на топ бармана Димитър Петровски в този епизод на World Class Home Edition.

Blue Stone

Съставки:

  • 50 ml водка CÎROC
  • 20 ml прясно изцеден сок от лимон
  • 10 ml ванилов сироп
  • сода
  • 1 резен лайм

Метод: Първите три съставки се разклащат в шейкър, пълен с лед (или в друг плътно затварящ се съд) за около 10-12 секунди. Коктейлът се прецежда през фина цедка в чашата за сервиране, която предварително е напълнена с лед. Долива се газираната вода и се декорира с резен лайм.

За World Class Home Edition

World Class Home Edition пренася първокласното коктейлно изживяване в комфорта на собствения ви дом. Следете поредицата рецепти за коктейли, приготвени в няколко лесни стъпки от World Class барманите на България Николай Нейков, Димитър Димитров и Димитър Петровски с висококачествена алкохолна основа, семпли и достъпни съставки, и без специализирани бармански инструменти, за да се насладите на истински страхотни напитки винаги, когато ви се прииска.

 

Най-четените