Webcafe

Синьо лято par excellence

webcafeAd блок
11.05.2018, 12:32 (обновена 12.05.2018, 17:57)

Еп. 4/10: Blue Stone

Такива са на вкус летните предвечери, когато в едната си ръка държиш коктейл с изключително фината, ултрапремиум водка CÎROC, дестилирана от френско грозде и създадена за празненства, а с другата небрежно рисуваш във въздуха, докато забавляваш приятелите си с бивали или небивали истории и лично приготвени от теб коктейли Blue Stone.

А как да ги приготвиш бързо, лесно и безпогрешно ще разбереш от инструкциите на топ бармана Димитър Петровски в този епизод на World Class Home Edition.

Blue Stone

Съставки:

  • 50 ml водка CÎROC
  • 20 ml прясно изцеден сок от лимон
  • 10 ml ванилов сироп
  • сода
  • 1 резен лайм

Метод: Първите три съставки се разклащат в шейкър, пълен с лед (или в друг плътно затварящ се съд) за около 10-12 секунди. Коктейлът се прецежда през фина цедка в чашата за сервиране, която предварително е напълнена с лед. Долива се газираната вода и се декорира с резен лайм.

За World Class Home Edition

World Class Home Edition пренася първокласното коктейлно изживяване в комфорта на собствения ви дом. Следете поредицата рецепти за коктейли, приготвени в няколко лесни стъпки от World Class барманите на България Николай Нейков, Димитър Димитров и Димитър Петровски с висококачествена алкохолна основа, семпли и достъпни съставки, и без специализирани бармански инструменти, за да се насладите на истински страхотни напитки винаги, когато ви се прииска.

Oще: ad блок  blue stone  world class home edition  водка  коктейл  рецепта 


Още от World Class Home Edition

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.