Webcafe

Сутрешен newscast: Спокойно, поне Мулан не е тъмнокожа

Webcafe
08.07.2019, 08:07 (обновена 08.07.2019, 12:35)

Първи поглед към игралната версия на "Мулан"

Странното решение на Disney да избере тъмнокожа актриса за ролята на малката русалка Ариел продължава да генерира гняв и шеги в интернет, но почитателите на анимационните принцеси могат да са спокойни поне за едно - при задаващата се филмова адаптация на "Мулан" няма подобни расово-етнически експерименти.

Игралната Мулан си е азиатка, както може да се види от първия тийзър трейлър на филма. В ролята е китайско-американската актриса Лиу Ифей.

Филмът е игрален римейк на анимацията на Disney от 1998 г., разказващ за младата жена воин. Първият му тийзър набляга на пътя, който родителите на Мулан са избрали за нея, както и на напълно противоположните на това бойни таланти, които тя притежава. Поне засега обаче ги няма драконът Мушу и щурецът Кри-Кий, познати от анимационната версия.

Игралният "Мулан" ще се появи в кината на 27 март 2020 г.

Кевин Спейси в лапите на Скотланд Ярд


Актьорът от House of Cards е бил посетен в САЩ от представители на Скотланд Ярд. Британските полицаи са разпитвали Спейси във връзка с обвиненията за сексуален тормоз, които са му повдиганти във Великобритания.

Актьорът доброволно е говорил с разследващите като това е станало още през май, съобщава Variety. Информация за това обаче излиза едва сега. В крайна сметка разпитът е завършил без арест, но разследването продължава.

Скотланд Ярд работи по шест обвинения в сексуален тормоз, отправени срещу Спейси. Те са от различни мъже и се отнасят за случаи в периода 1996-2013 г.

По-рано тази седмица мъж, който твърдеше, че е бил опипан от Спейси в бар в САЩ през 2016 г., оттегли своя граждански иск. Въпреки това на Спейси все още му предстои да се изправи пред съда заради този случай. Дело срещу него води и масажист, който твърди, че актьорът се е опитал да го принуди да опипа гениталите му.

Но стига такива истории. Да завършим с това, че...

"Емили Ратайковски без бански" е дори по-добро от "Емили Ратайковски по бански"

28-годишният модел безспорно изглежда много добре в бански, но понякога дори толкова малко плат е в повече в ужасните юлски жеги.

Така вместо да демонстрира поредния модел бански, Ратайковски показа линията на тена си с една предизвикателна снимка. Тя е почти на ръба на това да се озове в определени списания или да влезе в остро противоречие с правилата на Instagram.

За добро начало на новата седмица:


Още от Coffee news

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.