Webcafe

10-те най-скъпи затворени клубове в света

webcafeLifecafe, Guestofaguest.com
08.04.2015, 19:22 (обновена 10.04.2015, 10:01)

1 от 11 снимки Назад Напред

яхт клуб

Клубовете, които можете да видите в галерията, са много престижни, изискват реално членство и повечето от тях определено са на по-голяма възраст от тази на вас и от партньора ви, взети заедно (след като я умножите по три)...

Клубовете, които можете да видите в галерията, са много престижни, изискват реално членство и повечето от тях определено са на по-голяма възраст от тази на вас и от партньора ви, взети заедно (след като я умножите по три).

Пропуск за тези места обикновено дават голямото богатство и доброто родословие. Плюс солидна доза социален капитал. За някои от показаните места се знае, че там се договарят част от най-успешните бизнес-споразумения за милиони долари. Други от тях са подслоняват ексцентрияни събития.

Всички те обаче имат една обща основна характеристика: това са изключително трудни за достъп места.

Това е мястото, където се осъществяват най-цялостно истинските връзки и то точно видът връзки, който има значение.

Естествено, там може и да не танцувате с модели или да препиете с шотове (поне обикновено), но контактите, които ще изградите в някоя от тези институции, ще ви бъдат полезни за цял живот.

Ако се считате за достатъчно видна личност, може би е време да се включите в списъците на чакащи за членство там...

Вижте тези ексклузивни места!

 

Oще: богати  богатство  влияние  влиятелни хора  връзки  галерии  галерия  ексклузивни клубове  затворен клуб  клуб  клубове  скъп  скъпи клубове 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.